Home Gadgets Snel draadloos internet op je laptop en computer met de nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 860

Snel draadloos internet op je laptop en computer met de nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 860

by Mark van Truijen

AVM breidt zijn aanbod verder uit met een nieuwe USB-adapter voor snel WiFi: de FRITZ!WLAN Stick AC 860. De nieuwe, compacte stick heeft een overdrachtssnelheid tot 866 Mbit/s en maakt het in combinatie met Wireless AC en de krachtige USB 3.0-poort mogelijk om snel te surfen. Daarmee is de FRITZ!WLAN Stick AC 860 een ideale uitbreiding op een FRITZ!Box 7490, 3490 en 6490 Cable en elke andere router met Wireless AC. Bovendienkunnen op deze wijze laptops en computers die Wireless AC nog niet ondersteunen, ook gebruik maken van snel WiFi. De stick is met zowel 2,4 GHz- als 5 GHz-frequenties en met de draadloze standaarden 802.11n, g, b en a te gebruiken. Met de Stick & Surf-technologie voor FRITZ!Box is de stick automatisch te installeren, en met WPS zijn WPA-versleutelde, draadloze verbindingen met één druk op de knop te maken. FRITZ!WLAN Stick AC 860 is verkrijgbaar voor 49 euro.

 

Eenvoudige installatie en veilige WiFi
Dankzij de unieke Stick & Surf-technologie van AVM is de stick, zonder enige aanpassingen, klaar voor gebruik zodra je hem in de USB-poort plugt. Alle noodzakelijke instellingen worden automatisch van de FRITZ!Box naar de WLAN-stick overgezet. Een alternatief is, dat de stick – met behulp van een gestandaardiseerde WPS (WiFi-Protected-Setup) – automatisch een veilige draadloze LAN-verbinding aanmaakt. Met de nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 860 halen zelfs laptops en computers die Wireless AC nog niet ondersteunen, voordeel uit de snelle overdrachtssnelheid. De stick werkt op Windows 10, 8, 7 en Vista. Met twee ledlampjes krijgen gebruikers informatie over de draadloze verbinding en netwerkactiviteit.

 

De perfecte WLAN-stick voor elk moment

Met de nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 860 levert AVM drie USB-sticks voor draadloze verbindingen. De FRITZ!WLAN Stick N biedt 2×2 MIMO, is werkzaam op Wireless N en heeft overdrachtssnelheden tot 300 Mbit/s op de 2,4 GHz- of 5 GHz-frequentieband. De FRITZ!WLAN Stick AC 430 zorgt met een 2,4 GHz- of 5 GHz-frequentieband voor snel internet met overdrachtssnelheden tot 433 Mbit/s. De nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 860 is goed voor maximaal 866 Mbit/s. Kijk voor meer informatie op nl.avm.de.

 De nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 860 in een oogopslagimage001

  • WLAN Stick AC 860 geschikt voor IEEE 802.11ac (866 Mbit/s), 802.11n (300 Mbit/s), 802.11g, a (54 Mbit/s) en 802.11b (11 Mbit/s).
  • Dual Band-ondersteuning voor 2,4 GHz- en 5 GHz-verbindingen.
  • Stick & Surf: FRITZ!Box draadloze LAN met automatische beveiligingsinstellingen.
  • Ondersteunt WPS en WPA2 voor de beste LAN-beveiliging, met als alternatief WPA.
  • USB 3.0-interface met hoge snelheid, ook geschikt voor USB 2.0.
  • Software voor het monitoren van de verbinding en voor individuele instellingen, zoals een overdrachtsvermogen via een draadloos LAN.
  • Zelfinstallerend op Windows 10/8/7 (32-bit of 64-bit) en Windows Vista/XP met Service Pack 2 of hoger (32-bit), zonder cd.
  • WPS : eenvoudige LAN-configuratie, op afstand te gebruiken.
  • Gratis driver en software-updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x