Home GamingPC Smeed het ultieme Black Desert-wapen in de Star’s End-update

Smeed het ultieme Black Desert-wapen in de Star’s End-update

by Jos Vis

Kakao Games en Pearl Abyss kondigen de release van Star’s End aan. Deze nieuwe high-end content zal ervoor zorgen dat spelers een nieuw legendarisch Blackstar-wapen proberen te smeden in Black Desert Online.

De Blackstar-wapens vertegenwoordigen een nieuw hoogtepunt van de macht voor Black Desert Online-spelers. In een nieuwe speurtocht worden spelers naar een nieuw gebied met de naam Star’s End gebracht. Hier verzamelen spelers materialen die kunnen worden gebruikt bij het smeden van een nieuw afgrondelijk wapen met ultieme kracht.

Star’s End is een nieuw thema met als thema de beruchte wereldbaas Kzarka en ligt in het westelijke deel van Calpheon, een van de grootste regio’s van Black Desert Online. Alleen de dapperste avonturiers zullen in staat zijn om de gevaren die binnenin liggen uit te dagen. Het smeden van het Blackstar-wapen zal een echte prestatie zijn die de speler als een veteraan van het spel markeert.

Underwater Ruins, een nieuwe recent aangekondigde uitbreiding zal vandaag na het reguliere onderhoud van Black Desert Online worden vrijgegeven. Deze inhoud bevat twee nieuwe avonturenzones die spelers naar fantastische gebieden in diep verborgen grotten brengen. De Protty Cave en Sycraia Ruins bieden uitdagingen voor avonturiers van gevarieerde speelstijlen. De ultieme uitdaging voor iedereen is de nieuwe dreigende baas van Black Desert Online genaamd Sycrid. Om de lancering van deze nieuwe content te herdenken, zijn bovendien alle gamepakketten met 50% verdisconteerd. Deze feestelijke verkoop start na het onderhoud van deze week en duurt tot 29 mei. [link]

Om deze nieuwe inhoud te vieren hebben Kakao Games en Alienware hun krachten gebundeld. Spelers kunnen waardevolle pakketbundels claimen door zich aan te melden via de Alienware Arena-website.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: