Home Gaming Nieuwe trailer Steel Division 2

Nieuwe trailer Steel Division 2

by Jos Vis

De Franse onafhankelijke ontwikkelaar Eugen Systems deelt de nieuwe gameplay-trailer voor Steel Division 2 met ons. De gameplay-trailer van vandaag geeft een grondige blik op de nieuwe turn-based Army General-modus voor één speler.

Spelers kunnen ervoor kiezen om in de rol van het Duitse of Rode Leger te spelen. De datum is 3 juli 1944. Het Duitse leger heeft uiteindelijk versterkingen ontvangen om een verdediging op te zetten om de progressie van het Rode Leger te stoppen. Maar Hitler beval een tegenaanval op Stowbtsy om de weg naar Minsk te heropenen. Het doel van de speler is om Stowbtsy vast te houden en Baranovichi te vangen.

In de trailer van vandaag zullen spelers van dichtbij bekijken hoe turn-based strategie overgaat in real-time gevechten in conflictgebieden. Met een gedetailleerde demonstratie van het selecteren van bataljons, het kiezen van formaties, het uitgeven van actiepunten en enkele van de strategische elementen die van invloed zijn op die beslissingen, zullen kijkers zien hoe de focus van Eugen Systems op strategie, historische nauwkeurigheid, gameplay en gedetailleerde kaarten en eenheden tot leven in Steel Division 2.

Steel Division 2 is het vervolg op de veelgeprezen realtime strategy titel Steel Division: Normandy 44. Set Division tijdens Operation Bagration aan het Oostfront in de zomer van 1944, duwt Steel Division 2 de grenzen van de tactische ervaring uit de Tweede Wereldoorlog op. Commandeer hele legers tijdens Operatie Bagration, over de Sovjet tegenaanval tegen Asmogendheden in Wit-Rusland. Vecht in de verschillende skirmish-modi op 25 kaarten en pas je gevechtsgroepen in het gloednieuwe deck-systeem aan, waardoor je een ongekend niveau van maatwerk kunt bieden.

Spelers die een digitale Deluxe-editie van Steel Division 2 hebben gereserveerd, kunnen nu uitkijken naar het spelen van de definitieve versie van de game op 18 juni 2019 voordat de standaardeditie op 20 juni 2019 wordt uitgebracht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x