That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Movies, Reviews

Skyscraper Review

Momenteel komen er veel blockbuster uit films waar je Dwayne Johnson in ziet. Al zijn films staan garant voor een goede portie actie en veel vermaak. Weet Skyscraper ook de nodige spanning, actie en vermaak te bieden als in Dwayne ( The Rock ) Johnson zijn andere films?

Het verhaal draait om een vader die met zijn vrouw en kinderen verhuist naar azië om daar in de beveiliging te gaan werken van de Pearl een gigantische wolkenkrabber. Maar of dit allemaal zo makkelijk gaat zoals het klinkt is natuurlijk de vraag.

Skyscraper weet ontzettend veel spannende momenten neer te zetten en is een non stop rollercoaster ride van momenten die je nooit meer zal vergeten. De film komt het beste tot zijn recht in 3D want het speelt zich vooral in gigantische hoogtes af en de diepte en het vuur is zo mooi om te zien in 3D. Als je hoogtevrees hebt is het al helemaal een aparte sensatie.

Dwayne Johnson zet in deze film samen met Neve Campbell ( zijn vrouw in de film ) een emotionele rol neer en het is van Dwayne Johnson uit een heel andere rol dan we van hem gewend zijn. Hij heeft speciaal voor deze rol met mensen gewerkt die een prothese been hebben.

Conclusie:

WIl je naar een spannende film die van het begin tot het aan het einde blijft boeien dan is Skyscraper de film voor jou. Ik zat van het begin tot aan het einde op het puntje van mijn stoel van de spanning en als het aan mij ligt mogen films als deze vaker gemaakt worden.
Dwayne Johnson zet een rol neer die ik nog niet eerder heb gezien hij is nu echt een family man die alles voor zijn vrouw en kinderen over heeft. Al met al een must see.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE