Home TVSeries Marathon-première 29ste seizoen ‘The Simpsons’ tijdens ‘Gele Zaterdag’

Marathon-première 29ste seizoen ‘The Simpsons’ tijdens ‘Gele Zaterdag’

by Mark van Truijen

Zaterdag 28 juli kleurt seriezender FOX van ‘s ochtends tot ‘s avonds geel. De populairste animatiefamilie ter wereld, The Simpsons, schittert dan tijdens ‘Gele Zaterdag’. Op die dag gaat namelijk het complete 29ste seizoen van de FOX-animatieserie, in marathon-vorm, in première. Terwijl een groot gedeelte van Nederland die bewuste zaterdag in de file staat richting het zuiden, kunnen de kijkers van FOX bijna tien uur lang kijken naar de nieuwste avonturen van tekenfilmfiguren Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. Aangezien mobiele internetbundels zonder extra kosten gepaard gaan in de hele EU, hoeven de fans óók in het buitenland niets te missen.

Wereldwijd fenomeen
The Simpsons zijn al bijna dertig jaar een begrip. Reden te meer om de bekendste animatiefamilie ter wereld een passend eerbetoon te geven. Met het uitzenden van een compleet nieuw seizoen ‘The Simpsons’ in marathon-vorm zorgt FOX voor een primeur. Nooit eerder was een dergelijke marathon met nieuw materiaal te zien op zender. ‘The Simpsons’ is topentertainment voor jong én oud.
Al sinds het debuut in 1989 is de serie ‘The Simpsons’ een groot succes en blijven de avonturen van de animatiefamilie op de lachspieren werken. De serie is wereldwijd uitgegroeid tot een grensverleggende, innovatieve en herkenbare entertainmentshow. Met de satirische humor van bedenker Matt Groening en producent James L. Brooks heeft ‘The Simpsons’ een onuitwisbare indruk gemaakt. Alle leden van het disfunctionele Amerikaanse gezin zijn al jarenlang geliefde televisie-iconen.
image image
The Simpsons, al bijna 30 jaar een begrip
Seizoen 29
Het 29ste seizoen telt 21 afleveringen en bevat de nodige ‘gastoptredens’. Zo passeren Norman Lear, Martin Short, Ray Liotta en Nikolaj Coster-Waldau de revu. Ook Kelsey Grammer (bekend van Frasier) keert terug in de rol van Sideshow Bob voor een zang-scène en Homer vraagt hulp aan Shaquille O’Neal.
‘The Simpsons: Gele Zaterdag’, 28 juli van 9.30 uur tot 19.15 uur
FOX Summer of Series
Serieliefhebbers hoeven tijdens ‘Summer of Series’ niks te missen bij FOX. De seriezender heeft géén zomerstop en brengt de hele zomer gloednieuwe afleveringen van internationale series. Lopende series als ‘Legion’ en ‘Nashville’ worden deze zomer vervolgd en producties als ‘Queen of the South’, ‘Chicago Med’ en ‘Quantico’ keren deze zomermaanden terug met nieuwe seizoenen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x