That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS Vita, PS3, PS4, Trailer, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Skylanders: Supercharge de slee van de Kerstman

In een splinternieuwe video ‘Superchargen’ YouTubers Master OV Gaming, Slogoman en Mess Yourself met zijn drieën de slee van de Kerstman – #SuperchargeThis

Opgelet, Skylanders fans! Een team van tuners en technici is bijeengebracht om alledaagse spullen te SuperChargen en zo de magie van Skylands naar de aarde te brengen. Het SuperChargeThis team heeft iets bijzonders voor elkaar gekregen en zijn er net op tijd in geslaagd om de slee van de Kerstman te SuperChargen en zo Kerstmis te redden uit Kaos’ Kwaadaardige Klauwen! Met supercoole aanpassingen en de beste onderdelen van de voertuigen en krachtigste eigenschappen van de karakters uit Skylanders™ SuperChargers is de slee van de Kerstman omgetoverd tot de meest fantastische snelheidsmachine die je je maar kunt voorstellen.

In Skylanders SuperChargers worden voor het eerst voertuigen tot leven gewekt en als Portal Masters kun je ze ook nog eens op tal van opwindende manieren customizen. Door Ink Jets te lenen van Splat’s Splatter Splasher, Molten Boosters van Lava Lance Eruptor en natuurlijk een supersnelle Rift Engine staat de opgevoerde slee van de Kerstman nu klaar om Kaos het in zijn broek te laten doen van angst!

 

Schermafbeelding-2015-12-11-om-12.03.02

In een zinderende video laten Master OV Gaming, Slogoman en Mess Yourself zien hoe de SuperChargers Pit Crew een krakkemikkige oude slee omtoveren tot een brute snelheidsmachine die alle records breekt. Tijdens de opnamen was er volop ruimte voor lolletjes, dus de film is ook nog eens een soort slapstick geworden. Met de snelheid van 100 rendieren, drie keer de power van Hammer Slam Bowser en meer dan genoeg inkjets om al Kaos’ slaafse volgelingen te vermorzelen, staat deSuperCharged slee klaar om de Kerstman mee te nemen op de rit van zijn leven.

 

Schermafbeelding-2015-12-11-om-12.04.50

Heb je ook een leuk idee? Laat ons weten wat we nu voor je kunnen SuperChargen  – tweet het team en gebruik daarbij #Superchargethis.

 

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE