Home Gaming The Crew Wild Run Review

The Crew Wild Run Review

by Mark van Truijen

[vc_row][vc_column][text_block_nav title=”Intro”]Het vervolg of is het een vervolg? Nee, het is geen vervolg. Mijn verhaal van The Crew was nog niet af, de interesse was wat gaan liggen en daardoor heb ik nooit de gehele story mode afgewikkeld. Nu ben ik zelf niet echt een race fan, ik wissel erg snel van games en dan weer terug. En nu met de Wild Run stap ik terug in mijn auto en scheur ik door Amerika. Is deze rit mijn tijd waard?
maxresdefault
Welcome to The Summit

Ineens hebben we daar The Summit, een spektakel waar prijzen te winnen zijn. Dit is een maandelijkse competitie waarin je mee zal moeten doen aan diverse events om je zo te kwalificeren. Eenmaal binnen liggen de prijzen op je te wachten. Zelf helaas nog niet weten te kwalificeren, ik zei al dat ik niet zo goed was in racen toch. Maar het heeft wel me interesse gewekt. Ik heb zelf gekozen voor Drag Racen, dit omdat dit bij mij een machtig gevoel van precisie teweeg brengt, het op het juiste moment schakelen en zo de snelste tijd te pakken. Zoals je lees heb je dus onder andere de optie voor Drag, maar je kan je ook kwalificeren in diverse stunts, free-drive missies, etc.

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Voertuigen”]Een goeie uitbreiding is geen uitbreiding zonder nieuwe voertuigen. In Wildrun nemen ze dat zeker letterlijk want wat een voertuigen en nieuwe specs staan er ineens voor je klaar. Zoals ik hierboven al zei is Dragster dus één van de nieuwe specs, maar je kan ook kiezen uit Monster, hier krijg je een heuze monstertruck onder je kont. En dat gevoel is toch in elke game machtig. Dan hebben we nog Drift, dit is voor de echte kunstenaars die de bochten zo door snijden. Waar ik in Need for Speed aardig kan driften moet ik het hier nog onder de knie krijgen. De ene game is de ander niet en dat merk je meteen. En als afsluiter zijn daar de Motoren, stuk voor stuk krachtpatsers op twee wielen. Ze hebben dezelfde specs als de voertuigen en kan ze dus meteen inzitten in je missies. het gevoel van vrijheid neemt even wat toe als je heerlijk door die binnenbocht scheur met je knieën aan de grond.
Monster_Big_208981
Tijdens het rond toeren door The States kan je via je d-pad de keuze maken voor FreeDrive Stunts of Challenges, als je Stunts activeer krijg je meteen een opdracht als maak een verre jump of rij tegen het verkeer in zonder te crashen. Ze duren niet heel lang, maar zijn soms afhankelijk van je locatie lastig te voltooien. Waarneer ik door een woestijn scheur en ineens tegen het verkeer in moet rijden zal ik die toch echt ergens vandaan moeten halen. Dit zijn allemaal extratjes, de standaard skill punten die je in het origineel kon behalen staan nog steeds op de map alleen is het iets uitgebreid, maar of het nou helemaal lekker werkt, nee dat niet.
Drift_Big_208157

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Afsluiting”]De Challenges zijn daarentegen wat beter uitgewerkt, hiermee daag je andere uit en zet je een parcours uit. Des te langer de race, de meer centen je verdien. Door het winnen van challenges kom je ook weer hoger in de ranking van The Summit, eigenlijk het geen waar deze hele uitbreiding om draait.

Bike_Big_208977

Het min-punt voor mij aan deze game blijft nog steeds dat hij gemaakt is voor een goede online, maar als je niet de beschikking hebt over een Crew dan blijft het zoeken naar een co-op best lang duren. Soms join je een willekeurige crew maar echt lekker samenspelen is er niet bij. Voor de rest is de game goed gebalanceerd en is het verschil per auto zeker voelbaar, Ubisoft heeft dan ook specifiek het rijden geupdate met Verbeterde aerodynamica, Verbeterde stuurrespons, Verbeterd tegensturen, Verbeterde grip. Ik merkte dit toen ik de game weer voor het eerst opstarten nadat hij al maanden in de kast lag.

Mocht je hiermee aan de slag gaan kan je me altijd uitnodigen voor een goede pot.

[review_summary title=”Review summary” summary=”Ubisoft heeft met WildRun een Race Aas in handen” positives=”Voertuigen voelen beter aan
Weersysteem
Cruisen door Amerika
The Summit” negatives=”Crew’s vinden nog altijd lastig
Stunts zijn niet gebaseerd op je locatie”][rating title=”Graphics” value=”4″ range=”5″]
[rating title=”Online” value=”2″ range=”5″]
[rating title=”Story” value=”3″ range=”5″]
[rating title=”Extra’s” value=”3″ range=”5″]
[/review_summary][/vc_column][/vc_row]

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x