Home Gaming SkyDevilPalm brengt ‘SuperScalar’-racers terug in samenwerking met platonische vrienden

SkyDevilPalm brengt ‘SuperScalar’-racers terug in samenwerking met platonische vrienden

by Jos Vis

Het is 1985 en Hang On trekt massa’s mensen in arcades over de hele wereld terwijl spelers in de rij gaan staan ​​om hun kleingeld neer te leggen en de wonderen van de Superscaler-technologie te ervaren. Snel vooruit naar vandaag en de wereld is een heel andere plaats, maar de spanning van klassieke games zoals Outrun, After Burner en Rad Mobile is gebleven bij het team van SkyDevilPalm, dus wat is een betere manier om die jeugdherinneringen terug te brengen dan door hun eigen racen te creëren spel als eerbetoon aan enkele van de groten?

Victory Heat Rally is een turbogeladen, energieke racegame met Neo-Superscalar-esthetiek die de arcade-sensatie van Out Run combineert met de gedenkwaardige, onderscheidende karakters van Golden Axe of de Sonic-serie.

“Zoals het gezegde luidt: ‘Ze maken ze niet meer zoals vroeger’ en dat is wat ons echt aantrok om Victory Heat Rally te creëren”, zegt Ian Cid, co-gameontwerper bij SkyDevilPalm. “Arcaderacers zijn in de loop van de tijd uit de mode geraakt. en we wilden de vreugde, de visuele aantrekkingskracht en bovenal de voldoening terugbrengen die we vroeger voelden bij het spelen van titels als Sega Rally, Ridge Racer en Jet Moto 2”

Gavin Price, CEO van Playtonic Friends, voegde toe: “We herinneren ons allemaal die sensatie van het samenstellen van een perfecte race in Out Run of After Burner, hoe je nog een munt in de gleuf zou laten vallen om de top van dat leaderboard en Victory Heat Rally te bereiken geeft echt dat ‘nog één keer gaan, ik kan sneller’ verlangen van de arcades, dat verlangen om de rondetijden van je vriend te willen verbeteren’.

Nadat het team van SkyDevilPalm met succes hun doel van slechts $ 25.000 via KickStarter had behaald, ging het op weg om VHR voor pc te maken, maar passeerde snel hun oorspronkelijke doel en ging op weg naar hun volgende doel – die arcade-opwinding naar Nintendo Switch brengen.

Oorspronkelijk onthuld als onderdeel van de Nintendo Life Indie Spotlight iets meer dan een jaar geleden, was Victory Heat Rally het meest recent te zien tijdens het IndieLand liefdadigheidsevenement en zal nu op weg zijn naar volledige lancering op Steam voor Windows PC en Nintendo Switch in 2022.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x