Home Gaming Kwalee slaat als eerste toe met de publicatie van de langverwachte One-Hit-Kill Fighter Die by the Blade

Kwalee slaat als eerste toe met de publicatie van de langverwachte One-Hit-Kill Fighter Die by the Blade

by Jos Vis

De toonaangevende Britse game-uitgever Kwalee is verheugd om de langverwachte titel van Grindstone en Triple Hill Interactive, Die by the Blade, naar pc, PlayStation 4 & 5, Xbox Series S/X en Nintendo Switch in 2022.

Geïnspireerd door legendarische titels zoals Bushido Blade, Way of the Samurai en de Dark Souls-serie, komt Die by the Blade naar pc en console met de steun van uitgeverijpartner Kwalee. Ontwikkeld door Grindstone en Triple Hill Interactive, zullen spelers een frisse kijk op het vechtgenre kunnen ervaren waarbij elke beweging telt wanneer Die by the Blade volgend jaar arriveert.

YouTube video


Elk wapen in Die by the Blade combineert strategische gameplay met een brute, berekende touch en definieert de moveset van de diverse selectie aanpasbare personages. Van de fijne precisiezwaai van de Katana, de snelle, tactiele manoeuvreerbaarheid van de Wakizashi tot het zware, brute ritme van de Nodachi, elk wapen biedt verschillende speelstijlen in spannende 1v1-gevechten in online- en singleplayer-modi.

Door een team samen te brengen met gameveteranen, waaronder de mede-oprichter van Codemasters, ontwikkelaar van NBA Jam en andere senior executives, hebben Kwalee’s ambities op het gebied van pc en console geleid tot de oprichting van een ervaren afdeling met ervaring in Premium Indie (III) en AAA-hits, met Die by the Blade als een spannende toevoeging aan Kwalee’s aanstaande catalogus van pc- en consolegames.

“Triple Hill Interactive is een fantastisch ontwikkelingsteam en als grote fan van Bushido Blade in die tijd, kon ik niet gelukkiger zijn dat Kwalee met hen samenwerkt om de woeste, one-hit-kill-game Die by the Blade naar PC- en consolegamers volgend jaar.” benadrukte Max Everingham, Head of PC & Console Publishing bij Kwalee.

“We zijn verheugd Kwalee te verwelkomen als wereldwijde uitgever voor Die by the Blade”, aldus Peter Nagy, oprichter en CEO van Grindstone. “Het is opwindend om samen te werken met een partner die onze visie en enthousiasme voor de game deelt en met hun publicatie-expertise kijken we uit naar een wereldwijde lancering op meerdere platforms in 2022”

Met 7 speelbare personages, allemaal met hun eigen unieke achtergrondverhalen, naast een breed scala aan aanpassingsopties, hebben spelers de kans om hun cosmetische stijl aan te passen voordat ze hun moed testen in spelmodi, waaronder toernooien, online gerangschikte modi en meer (wordt binnenkort onthuld! )

Kwalee is als uitgever steeds sterker geworden met 700.000.000 downloads van populaire mobiele games zoals Draw It, Shootout 3D en Object Hunt. Kwalee is verheugd om samen te werken met de enorm getalenteerde Grindstone- en Triple Hill Interactive-teams, met veel meer nieuws over de spel komt er binnenkort aan!

Kenmerken van Die by the Blade

  • One-hit-kill – Het enige dat nodig is, is één plak in gespannen, op één-hit-kill gebaseerde gevechten
  • Kies je speelstijl – Een gevarieerd aanbod aan wapens met verschillende movesets
  • Multiplayer confrontaties – Ga de strijd online aan met online gerangschikte modi
  • Aanpassing – Pas de stijl van je personage aan zoals jij dat wilt
  • Brute ontmoetingen – Verdeel je tegenstanders met brute precisie]
  • Welkom bij “Samurai Punk” – Unieke kunststijl die een cyberpunk-esthetiek combineert met Japans geïnspireerde thema’s.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x