Home Movies Sicario krijgt wellicht een vervolg!

Sicario krijgt wellicht een vervolg!

by Overige Redacteuren

Hoera! Producenten bevestigen dat ‘Sicario 2’ zeker in ontwikkeling is. Emily Blunt, Benicio del Toro en Josh Crolin zullen hoogst waarschijnlijk gezamenlijk terug keren op het witte doek.

Sicario was in 2015 een groot succes. Director Dennis Villeneuve’s drugs/oorlog thriller heeft het nooit van de daken geschreeuwd waardoor het stilletjes voorbij leek te gaan. Maar het publiek en de critici zullen hier tegen in gaan. De film ontving talloze enthousiaste recensies, werd bekroond met 3 Oscar nominaties en leverde zo’n $80 miljoen op tegen een budget van maar $30 miljoen. Met dit gezegd; het is de 11 na beste film van 2015. En dit is niet slecht in het gigantische succes jaar 2015!

Nu, tot onze vreugde, hebben producers Molly Smith, Trent Luckinbill en Thad Luckinbill bevestigd dat er inderdaad een sequel in de maak is en dat ze verwachten dat sterren Emily Blunt, Benicio del Toro, en Josh Brolin zullen terugkeren in hun rollen.

Wij hebben dit nieuws niet zomaar verzonnen natuurlijk. Het komt uit een groter interview, eerder deze week, met de producenten waar ze hun ‘indie film strategy’ bespreken en zo ook hun ander lopende projecten.

Mocht er ooit een Sicario 2 verschijnen gaat dit nog wel een tijdje duren. Tot die tijd blijven wij hopen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x