Home Gaming Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island krijgt meer info

Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island krijgt meer info

by Jos Vis

Spike Chunsoft heeft vandaag nieuwe itemdetails vrijgegeven, en meer monsters die hun opwachting maken in de komende Roguelike RPG voor Nintendo Switch Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island. Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island fysieke en digitale versies voor Nintendo Switch komen op 27 februari 2024 naar Noord-Amerika en Europa.

Gebruik een Peach Bun om in een monster te veranderen Dit nieuwste spel in de serie introduceert de Peach Bun, waarmee je Shiren in een monster kunt veranderen. Naarmate je verder komt in het spel, kun je een Peach Club of Peach Staff verkrijgen.

Als je monsters verslaat met deze voorwerpen, kun je een Peach Bun krijgen met de naam van het verslagen monster. Door perzikbroodjes te eten, verander je in het overeenkomstige monster en kun je zijn speciale vaardigheid gebruiken. Transformeer in water- of vliegende monsters om anderszins onbegaanbare gebieden te doorkruisen. Je kunt de Peach Club en Peach Staff onder bepaalde omstandigheden in kerkers vinden, wat een intrigerend aspect toevoegt aan het verhaal dat rond deze mysterieuze gereedschappen draait.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x