Home Gaming De Heralds of Darkness nemen het op tegen de Champions of Light in Lightphobe, beschikbaar op Steam

De Heralds of Darkness nemen het op tegen de Champions of Light in Lightphobe, beschikbaar op Steam

by Jos Vis

Na een succesvol debuut tijdens Steam Next Fest van vorige week lanceert Mutant Realm Entertainment hun eerste titel in Early Access op Steam. Lightphobe is een asymmetrische coöperatieve multiplayer die first-person shooting en tactische third-person actiegameplay combineert in competitieve deathmatches. Kies jouw kant, verzamel een paar vrienden en geniet van zowel online als offline gevechten tegen een aanval van goedbewapende oppositie!

Lightphobe is een asymmetrisch coöperatief multiplayerspel waarin spelers kunnen kiezen tussen het verdedigen van de aarde als een team van goedbewapende soldaten of het terroriseren van hun vijanden als de etherische skeletwezens die bekend staan als Lightphobes.

Onoverwinnelijk in de duisternis en tot de tanden bewapend, zijn Lightphobes krachtige onaardse nachtmerries, die nergens voor terugdeinzen totdat ze elk levend wezen voor zich aan flarden scheuren. Soldaten zullen meer dan alleen kogels nodig hebben om te overleven. Het leger heeft specialisten gestuurd die vijf verschillende uitrustingen kunnen uitrusten, waardoor gevarieerde speelstijlen mogelijk zijn om de kansen tegen de tegenstander gelijk te maken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x