Home Movies Shane Black over de nieuwe Predator film

Shane Black over de nieuwe Predator film

by Mark van Truijen

Shane Black, regisseur van Kiss Kiss Bang Bang, Iron Man 3 en misdaadkomedie The Nice Guys (26 Mei in Nederlandse bioscopen te zien) sprak onlangs met de website Thrill List om een ​​aantal van zijn huidige projecten, waaronder zijn nieuwe Predator film, te bespreken. Tijdens de woordenwisseling had hij enkele interessante dingen te zeggen over de toekomst van de franchise.

Misschien wel het meest opmerkelijke is dat Black (ook te zien in de rol van Hawkins in de originele Predator uit ’87) niet zou ondertekenen totdat hij zekerheid van de studio had dat ze het eens waren met zijn visie, en er een fors budget aan wilden besteden, om Predator weer op gang brengen. “Ze belden me en ik was terughoudend,” vertelde Black. “Ik zei: kijk. die Alien vs. Predator films zijn leuk, maar er is geen enkele poging tot verbetering of om er echt een speciaal event van te maken.” Waarop de studio reageerde dat Black wat hen betreft het wiel opnieuw mocht uitvinden, en dat ze er flink wat geld in wilden steken, mocht hij het materiaal behandelen met respect. “Mag ik er een spektakel van maken” “Ja.” “Shit, dat klinkt interessant.”

Het is niet duidelijk of Arnold Schwarzenegger zal terugkeren, maar Black vertelde wel dat ze erover in gesprek gaan, en dat de details van het script goed bewaard zullen blijven. De film staat gepland voor 2 maart, 2018. The Governator zelf beweerde al eerder dat ook hij plannen heeft met Black om te spreken over een mogelijke terugkeer naar de franchise. We weten nog steeds niet wanneer de productie gepland is om te beginnen, maar gezien de release datum zal dat waarschijnlijk gebeuren in de nabije toekomst.

Toen het project voor het eerst werd aangekondigd, ging het gerucht dat het een direct vervolg op de eerste film zou zijn, en alle andere verhaallijnen zou negeren. Dit lijkt nog steeds het geval.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x