Home Gaming LEGO Star Wars: The Force Awakens Nieuwe gameplay trailer onthuld

LEGO Star Wars: The Force Awakens Nieuwe gameplay trailer onthuld

by Sven

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de eerste officiële gameplay trailer voor LEGO® Star Wars: The Force Awakens™ onthuld. De trailer toont de spannende nieuwe content die op 28 juni 2016 gelanceerd wordt. Voor het eerst krijgen fans een glimp te zien van de gloednieuwe features in dit epische avontuur, waaronder:

• Blaster Battles – Spelers kunnen nu deelnemen aan intense Blaster Battles en voor het eerst in een LEGO game dekking zoeken achter objecten. Spelers kunnen vanuit hun veilige schuilplek tevoorschijn komen om hun vijanden te beschieten.

• Multi-Builds – Het krachtige Multi-Builds systeem biedt spelers de keuze uit meerdere bouwopties om puzzels op te lossen en de game op verschillende manieren te beleven. Voor het eerst kan dezelfde berg LEGO stenen gebruikt worden op meerdere manieren. Spelers bouwen en verbouwen verschillende objecten voor diverse doeleinden.

• Flight Gameplay – Ervaar de sensatie van het vliegen op hoge snelheid zoals nooit tevoren. Bestuur iconische voertuigen, waaronder de legendarische Millennium Falcon, door gevechten in de arena en in de ruimte.

https://youtu.be/HCr7Ad8NiQk

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x