Home Gaming PS5 Pro Devkits binnen enkele maanden verstuurd aan First Party ontwikkelaars, aldus berichten

PS5 Pro Devkits binnen enkele maanden verstuurd aan First Party ontwikkelaars, aldus berichten

by Mark van Truijen


Eerder dit jaar meldde Tom Henderson van Insider Gaming in een rapport dat Sony werkte aan een PS5 Pro en dat de krachtigere variant van de huidige generatie console zou worden gelanceerd tijdens de feestdagen van 2024. In een nieuw rapport heeft Henderson meer beknopte details verstrekt over hoe de productie van de console achter de schermen verloopt.

Na te hebben herhaald dat een PS5 Pro momenteel met een ‘100% mate van zekerheid’ in ontwikkeling is, staat in het rapport dat prototype ontwikkelingskits van de console de komende maanden naar first-party PlayStation-studio’s worden gestuurd, terwijl third-party ontwikkelaars ze tegen het einde van dit jaar zullen ontvangen.

Eerdere rapporten hebben ook beweerd dat Sony ook werkt aan andere PlayStation-hardware, waaronder een nieuw PS5-model met een afneembare schijfdrive dat naar verluidt in september wordt uitgebracht, en een nieuw handheld apparaat voor remote play. Het is nog niet bekend wanneer deze nieuwe hardware wordt onthuld, maar sommigen speculeren dat Sony aankondigingen gepland heeft voor zijn geruchten rondgaande PlayStation Showcase-evenement.

Onlangs heeft Sony bevestigd dat er tot en met maart 2021 38,4 miljoen exemplaren van de PS5 zijn verscheept, en dat het bedrijf nog eens 25 miljoen exemplaren wil verschepen voor april 2024.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: