Home Gaming Senua’s Saga: Hellblade 2 maakt mogelijk ook zijn weg naar de PS5

Senua’s Saga: Hellblade 2 maakt mogelijk ook zijn weg naar de PS5

by Mark van Truijen

Na berichten over Starfield en Indiana Jones en de Great Circle die naar PS5 komen, lijkt het erop dat Senua’s Saga: Hellblade 2 zou kunnen volgen. Nick Baker, mede-oprichter van Xbox Era, tweette: “Starfield is niet waar de plannen eindigen”, en hij vermoedde dat “je waarschijnlijk ook Hellblade 2 zult zien.”

Het volgt op eerdere geruchten over Sea of Thieves en Hi-Fi Rush die mogelijk voor PS5 en Nintendo Switch worden gelanceerd. Microsoft zou naar verluidt zijn multiplatform strategie voor first-party titels heroverwegen, met een officiële aankondiging die voor het einde van het fiscale jaar zal komen. Interessant is dat Baker het gevoel heeft dat met “genoeg tegenstand, er een kans is dat ze niet volledig doorgaan” wanneer hem wordt gevraagd naar Microsoft die mogelijk terugtreedt van de beslissing.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Xbox-exclusieve titels op andere platforms verschijnen – Ori and the Blind Forest, Ori and the Will of the Wisps en Cuphead zijn goede voorbeelden. Echter, dat waren nog steeds onafhankelijke ontwikkelaars – Bethesda Game Studios, Tango Gameworks, Ninja Theory en meer zijn first-party. We zullen moeten afwachten of het legitiem is in de komende weken, dus blijf op de hoogte voor meer updates.

In de tussentijd komt Senua’s Saga: Hellblade 2 uit op 21 mei voor Xbox Series X/S en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x