Home StreamingHBO Max Seizoen 2 van Our Flag Means Death vanaf 5 oktober op HBO Max

Seizoen 2 van Our Flag Means Death vanaf 5 oktober op HBO Max

by Pim, Sel

Het achtdelige tweede seizoen van de Max Original-comedyserie OUR FLAG MEANS DEATH, van bedenker en showruner David Jenkins, Emmy-genomineerde uitvoerend producent en castlid Taika Waititi en Emmy-genomineerde uitvoerend producent Garrett Basch, gaat op donderdag 5 oktober a.s. met drie afleveringen in première. Het seizoen vervolgt met wekelijks twee nieuwe afleveringen in aanloop naar de seizoensfinale op donderdag 26 oktober.

Verhaal: OUR FLAG MEANS DEATH is (zeer) losjes gebaseerd op de ware avonturen van de 18e eeuwse wannabe piraat Stede Bonnet (Rhys Darby). Nadat hij zijn leven als heer had ingeruild voor een van een swashbuckling buccaneer, werd Stede kapitein van het piratenschip Revenge. Worstelend om het respect van zijn mogelijk muitende bemanning te verdienen, veranderde Stede’s lot na zijn ontmoeting met de beruchte kapitein Blackbeard (Taika Waititi). Tot hun verbazing vonden de totaal verschillende Stede en Blackbeard meer dan vriendschap op zee… Ze vonden de liefde. Nu moeten ze zien te overleven. 

Cast seizoen 2: Naast Rhys Darby en Taika Waititi keren castleden van het eerste seizoen, Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matthew Maher, Kristian Nairn, Con O’Neill, David Fane, Samba Schutte, Nat Faxon en Leslie Jones, terug. Nieuwe toevoegingen aan de ensemblecast zijn Ruibo Qian, Madeleine Sami, Anapela Polataivao, Erroll Shand, Minnie Driver en Bronson Pinchot.

Credits seizoen 2: OUR FLAG MEANS DEATH is geproduceerd door Academy Award-winnaar Taika Waititi, samen met showrunner David Jenkins. Naast zijn taken als showrunner regisseerde Jenkins de eerste twee afleveringen van seizoen twee. Garrett Basch, Dan Halsted, Adam Stein en Antoine Douaihy dienen ook als uitvoerend producenten. Seizoen twee werd gefilmd in Auckland, Nieuw-Zeeland.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d