Home Gaming Secret Files 2 nu uit op Nintendo Switch

Secret Files 2 nu uit op Nintendo Switch

by Pim, Sel
Deep Silver heeft het veelgeprezen avontuur Secret Files 2 uitgebracht op Nintendo Switch™. De game is beschikbaar via de Nintendo eShop voor €14,99. 

Naast deze release krijgt het al uitgekomen Secret Files Tunguska een grote patch die de speelbaarheid in handheld-modus drastisch verbetert. 
Naast dit nieuws heeft Deep Silver ook onthuld dat Secret Files: Sam Peters spelers weer op een geweldig avontuur stuurt, op zoek naar een sensationeel verhaal in Afrika met journalist Sam in haar eigen verhaal. Secret Files: Sam Peters komt in zomer 2019 uit voor Nintendo Switch™. 

Over Secret Files 2 

Hongersnood in Afrika, overstromingen in Zuidoost-Azië, economische crisis in Europa en burgeroorlogen in Zuid-Amerika; de wereld staat op het randje van de afgrond. Nina Kalenkow probeert dit allemaal te ontsnappen – en ontkomen aan haar gefaalde relatie met Max Gruber – op een nostalgische cruise naar Portugal. Ze is getuige van een moord in de haven van Hamburg waarna ze in een conflict wordt verzwolgen dat niet alleen over meerde continenten, maar ook meerdere eeuwen plaatsvindt. 
Terwijl haar ex-vriend en wetenschapper Max tijdens zijn onderzoek naar Indonesische tempels onverklaarbare natuurrampen ziet, verdiept Nina zichzelf samen met een katholieke priester David Korell in de geheimen van een fanatiek broederschap dat het einde van de wereld voorspelt. Kan de kennis verborgen in het verleden de catastrofes van de toekomst voorkomen? Wat voor krachten liggen verborgen in een eeuwenoud document, waar mensen nog steeds om vermoord worden? Een verschrikkelijk geheim staat haar te wachten; en de wereld staat dichtbij een schokkende toekomst. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: