Home Gaming Sci-Fi City-Builder Sphere – Flying Cities nu beschikbaar op Steam Early Access

Sci-Fi City-Builder Sphere – Flying Cities nu beschikbaar op Steam Early Access

by Jos Vis

Uitgever Assemble Entertainment en ontwikkelaar Hexagon Games zijn verheugd de release aan te kondigen van survival city-builder Sphere – Flying Cities, vandaag op Steam via Early Access. Ga de lucht in terwijl je probeert een schijn van de samenleving te herbouwen in dit aangrijpende post-apocalyptische sci-fi survivalspel waarin je meest handige troef een hyperfuturistisch anti-zwaartekrachtapparaat is. Gebruikmakend van een breed scala aan delicate en geavanceerde technologie en hulpmiddelen, neem je de rol van commandant op je terwijl je strategie en vaardigheid combineert om de stadsbewoners in leven te houden in wat de laatste stand van de mensheid is.

YouTube video


In de niet zo verre toekomst is de maan van de aarde getroffen door een enorme asteroïde. Met de fall-out die het aardoppervlak onbewoonbaar maakt, stort het ecosysteem van de planeet in. Geconfronteerd met volledige vernietiging, doet de mensheid een laatste en wanhopige poging om te overleven – dankzij nieuw gecreëerde anti-zwaartekrachttechnologie stijgt de eerste (en mogelijk laatste) factie van vliegende steden op als het ultieme bastion van het menselijk ras.

Als commandant heb je de leiding over de samenleving gekregen in deze meedogenloze en unieke strategiesim die de beste elementen van het stedenbouw- en overlevingsgenres combineert. Herstel en bescherm de beschaving in een schijnbaar onbewoonbare omgeving door het anti-zwaartekrachtapparaat te gebruiken om je vliegende stad door de lucht naar het verraderlijke onbekende te navigeren. Blijf waakzaam, want elke beslissing kan afschuwelijke gevolgen hebben; wees bereid om alles op het spel te zetten om te slagen, anders riskeer je alles te verliezen.

Belangrijkste kenmerken van Sphere – Flying Cities Early Access:

  • Een stad in de wolken: bouw je stad met meer dan 30 retro-futuristische gebouwen, gebruik de middelen die beschikbaar zijn in de unieke luchtomgeving en stuur drones uit om (soms zeldzame!) middelen te oogsten en gebouwen te repareren om ieders hoofd in de wolken te houden
  • The Sky’s the Limit: het anti-zwaartekrachtapparaat en het deflectorschild zijn het enige dat de stad beschermt tegen (on)natuurrampen; het onderhouden ervan betekent het verschil tussen leven en zeker onheil
  • Voor het grotere goed: het waarborgen van de veiligheid van de inwoners van je stad is van het allergrootste belang – voorzie in hun behoeften door voedsel, gezondheidszorg en onderdak te verstrekken, en ook door reddingsmissies te ondergaan.
  • Houd er echter rekening mee dat je niet elk gebouw kunt redden, noch elke kolonist.
  • Schrijf je eigen verhaal: elke beslissing die je neemt, elke beurt die je neemt en bouwt, creëer je in je eigen verhaal in dit meeslepende bijna-apocalypsscenario. Bepaal uw ervaring aan de hand van de paden die u volgt en bepaal hoe het verhaal van uw stad eindigt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: