Home Gaming COMIC BOOK ‘PLATFORMER’ SCHATTEN VAN DE AEGEAN LANCEERT DEZE NOVEMBER OP SWITCH, PS4, PS5, XBOX EN STEAM

COMIC BOOK ‘PLATFORMER’ SCHATTEN VAN DE AEGEAN LANCEERT DEZE NOVEMBER OP SWITCH, PS4, PS5, XBOX EN STEAM

by Jos Vis

Treasures of the Aegean, gelanceerd op 11 november, is een 2D-avonturenpuzzelspel dat is beïnvloed door spelers als Pitfall, Prince of Persia, Flashback en Tomb Raider. Met parkour-meester Marie Taylor en schattenjager James Andrew in de hoofdrol, zoeken spelers in een vergeten beschaving naar geheimen en schatten in een spannende stripachtige wereld.

Ontwikkeld door Undercoders en uitgegeven door Numskull Games, zal de op geschiedenis gerichte titel digitaal beschikbaar zijn op 11 november voor Switch, Xbox, Steam, PlayStation 4 en 5. Een fysieke release is gepland voor Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5 in beide een standaard editie en een Collector’s Edition die een artbook, soundtrack-cd en stoffenkaart zal bevatten.

YouTube video


Met een spannend verhaal gebaseerd op echte gebeurtenissen, speelt de game zich af rond een verloren beschaving die zowel geavanceerd als ver verwijderd is van de rest van de wereld, vol mysteries en waardevolle schatten. Spelers moeten parkour gebruiken om de omgeving te doorkruisen – surfen op steile hellingen, hoge muren beklimmen en slingeren op wijnstokken – op een frisse en opwindende manier op het opnieuw opgedoken eiland. De game bevat een time-loop-mechanisme waarbij spelers puzzels moeten oplossen om de verborgen geheimen van het eiland te ontdekken voordat het verdwijnt en de loop opnieuw begint!

Terwijl het verhaal zich ontvouwt, leren spelers over historische gebeurtenissen, echte personages en legendarische mythologie terwijl ze de geheimen van een vergeten stad ontdekken; spelers zullen een verloren Minoïsche citadel, een gezonken Ottomaanse vloot en deuren naar een ondergronds paleis ontdekken – waardoor details worden onthuld van de voormalige bevolking die een tragisch lot trof.

De esthetiek van Treasures of the Aegean is geïnspireerd op klassieke Europese strips, met name De avonturen van Kuifje en Asterix, en de handgetekende omgeving van de game draait op 4K op PS5, Xbox Series X en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: