That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Schattenjager Locke uit Final Fantasy VI toegevoegd aan Dissidia Final Fantasy NT

Square Enix Ltd., heeft aangekondigd dat Locke Cole, het tweede personage van de Season Pass, nu beschikbaar is in DISSIDIA® FINAL FANTASY® NT . Locke, die oorspronkelijk verscheen in FINAL FANTASY VI, brengt een gloednieuwe vechtstijl, nieuwe filmpjes in de Story Mode, nieuwe kostuums en nieuwe wapens naar de razendsnelle, teamgebaseerde actie van DISSIDIA FINAL FANTASY NT.

Locke is gespecialiseerd in snelle stealth-acties om vijanden te verrassen en van ze te stelen. Met zijn Steal-commando kan hij handige voorwerpen stelen om zijn health of bravery mee te herstellen. Wanneer hij deze vaardigheid gebruikt tegen vijanden die hem niet in de gaten hebben, kan hij krachtige voorwerpen stelen waarmee hij vernietigende nieuwe aanvallen kan uitvoeren.

Locke is nu verkrijgbaar als aparte aanschaf, of als onderdeel van de Season Pass, die ook toegang geeft tot Vayne, de charismatische hoofdrolspeler uit FINAL FANTASY XII, en waar nog vier andere personages voor beschikbaar komen. Elk personage brengt twee extra kostuums en wapens met zich mee. De Season Pass omvat ook een digitale mini-soundtrack met vijf muziekstukken uit DISSIDIA FINAL FANTASY NT en de arcadeversie van DISSIDIA FINAL FANTASY. Hier lees je meer over de Season Pass.

DISSIDIA FINAL FANTASY NT en de DISSIDIA FINAL FANTASY NT Season Pass zijn nu beschikbaar voor de PlayStation®4. Bekijk hier de lanceringstrailer.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE