Home Gaming Saviorless vanaf nu beschikbaar

Saviorless vanaf nu beschikbaar

by Pim, Sel

Uitgever Dear Villagers en de Cubaanse indiegame-ontwikkelaar, Empty Head Games, zijn verheugd om aan te kondigen dat hun duistere fantasygame, Saviorless, nu beschikbaar is op PC, Nintendo Switch en PlayStation 5.

Met prachtige handgetekende artwork nodigt de wereld van Saviorless spelers uit om het mysterie van de Smiling Islands te ontrafelen terwijl ze strijden tegen nachtmerrieachtige monsters en puzzels oplossen. Door de reis van Antar, De Verlosser, en Nento te volgen, zullen spelers een gebroken verhaal samenstellen via een unieke vertelstijl terwijl ze de sfeervolle wereld van Saviorless verkennen.

“We hebben elke ons van inspanning die we in dit spel hebben gestoken over de afgelopen acht jaar gegoten en geloven dat we iets echt bijzonders hebben met Saviorless. Met de geweldige hulp en toewijding van de rest van Empty Head Games en Dear Villagers, zijn we eindelijk bij het meest spannende deel van deze gekke maar geweldige reis. We hopen dat fans net zoveel plezier zullen hebben met het spelen van het verhaal van de drie protagonisten als wij hebben gehad met het creëren ervan!” – zei Josuhe H. Pagliery, Game Designer bij Empty Head Games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x