Home Gadgets Samsung viert 50-jarig jubileum met frisse blik op de toekomst

Samsung viert 50-jarig jubileum met frisse blik op de toekomst

by Mark van Truijen

Op 1 november vierde Samsung dat het 50 jaar bestaat met een evenement in Samsung Digital City, het wereldwijde hoofdkantoor in Suwon. Meer dan 400 medewerkers kwamen bijeen om stil te staan bij deze mijlpaal, maar vooral ook om de blik op de toekomst te richten. Welk pad heeft Samsung voor de komende halve eeuw in gedachten?

Wat we de afgelopen halve eeuw bereikt hebben, was alleen maar mogelijk door de toewijding en het harde werk van iedereen binnen Samsung,” zegt Menno van den Berg, President Samsung Electronics Benelux. “Die lijn willen we onverminderd doortrekken om zo een buitengewone toekomst te creëren. Niet alleen voor Samsung zelf, maar ook voor de rest van de wereld. Door constant te blijven innoveren en nieuwe technologieën toe te passen, bouwen we aan een gezondere en gelukkigere toekomst voor iedereen.”

Samsung is vastbesloten om via innovatieve technologieën te blijven bijdragen aan een betere wereld. Hierin staan mensen zoals altijd centraal. Ook heeft Samsung een bijzonder oog voor samenwerkingsverbanden om wereldwijd positieve impact te kunnen hebben.

Wij zijn groot geworden door de meest vooruitstrevende technologieën in dienst te stellen van optimaal gebruiksgemak,” vervolgt Van den Berg. “Met onze producten en diensten willen we het dagelijks leven van mensen zo aangenaam mogelijk maken. Die visie rollen we de komende 50 jaar verder uit. Daarbij is het belangrijk dat we zelfinnovatie nastreven en altijd blijven leren. We moeten anticiperen op behoeftes en verwachtingen van mensen en manieren blijven vinden om te gedijen in evoluerende markten. Zo kunnen we altijd en overal inspelen op veranderende situaties en zorgen dat mensen over de hele wereld centraal blijven staan in onze business.”

Ter viering van het 50-jarig bestaan deden zowel management als medewerkers van Samsung de afgelopen weken vrijwilligerswerk in hun eigen gemeenschap. Zij waren bijvoorbeeld actief met donatiecampagnes en educatieve projecten voor jonge studenten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d