Home Gadgets Samsung SmartThings Find bereikt nieuwe mijlpaal met 100 miljoen verbindingen en onthult nieuwe functies

Samsung SmartThings Find bereikt nieuwe mijlpaal met 100 miljoen verbindingen en onthult nieuwe functies

by Pim, Sel

Samsung laat weten dat de in oktober 2020 gelanceerde SmartThings Find-service snel blijft groeien. Op dit moment bestaat de service van SmartThings uit meer dan 100 miljoen verbindingsknooppunten, waarmee iedere dag ongeveer 230.000 apparaten worden teruggevonden.

“We zijn ongelooflijk trots op hoe snel de SmartThings Find-service is gegroeid in minder dan een jaar. Daardoor kunnen mensen over de hele wereld elke dag honderdduizenden zoekgeraakte apparaten terugvinden
“, zegt Menno van den Berg, President bij Samsung Benelux. “SmartThings Find is weer een voorbeeld van hoe Samsung doorgaat met het creëren van nieuwe ervaringen die het leven gemakkelijker en minder stressvol maken.”

Met de SmartThings Find-service kunnen gebruikers hun geregistreerde Galaxy-smartphone, smartwatch, oordopjes en zelfs S Pen Pro lokaliseren. En ook persoonlijke bezittingen, zoals sleutels of portemonnees, waaraan een Galaxy SmartTag of SmartTag+ is bevestigd, kunnen worden teruggevonden. SmartThings Find maakt gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE) en ultrabreedband (UWB) technologie om zoekgeraakte apparaten terug te vinden. Zelfs als het apparaat offline is, kunnen andere Galaxy-gebruikers ervoor kiezen hun Galaxy-smartphone of -tablet in te schakelen om anderen te helpen bij het vinden van verloren apparaten in de buurt.

SmartThings Find blijft groeien met de toevoeging van de onlangs gelanceerde SmartThings Find Members-service. Daarmee kunnen gebruikers vrienden en familie uitnodigen om lid te worden van hun SmartThings-account, zodat ook zij hun apparaten kunnen vinden en beheren. Gebruikers kunnen tot 19 andere mensen uitnodigen om lid te worden en tot 200 apparaten tegelijkertijd lokaliseren. Zodra iemand de uitnodiging voor SmartThings Find Members heeft geaccepteerd, kun je ervoor kiezen om met toestemming geselecteerde apparaten en locaties voor specifieke apparaten te bekijken.

SmartThings Find Members is handig voor gezinnen. Met de service verliezen zij hun autosleutels en bijvoorbeeld huisdieren niet meer uit het oog. Zelfs als ze hun telefoon niet bij zich hebben.

Kijk voor meer informatie over de SmartThings app en SmartThings Find-service op: www.smartthings.com/partners/smartthings-find

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x