Home Gaming Nieuw in GTA Online

Nieuw in GTA Online

by Pim, Sel

Nieuw deze week: de Karin Previon, een genot voor Tuners

Plus bonussen op alle LS Car Meet-activiteiten, Vehicle Vendetta, Nightclub Warehouse Production Speed en meer

Stel je voor dat je de nieuwe Previon laat zien op de LS Car Meet, nonchalant een klopje geeft op de motorkap van de auto die je je hele leven hebt gewild, waaraan je dagenlang hebt gesleuteld en die je elke avond hebt gepoetst, en dan zegt: ‘Wat? Dit oude ding?’ Met een knipoog en wat gas, heb je je volgers in zes seconden verdubbeld.

De Karin Previon is nu verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos.

Dubbele Car Meet Rep op alle Car Meet Activities

LS Car Meet Members die deelnemen aan een van de activiteiten van de Car Meet krijgen tweemaal de gebruikelijke Rep. Dit geldt ook voor het modificeren van voertuigen in de Meet’s Mod Shop, deelname aan SprintsScramblesRaces in the Street en Pursuit Series.

Dubbele GTA$ en RP op Vehicle Vendetta

Krijg je ook zo’n adrenalinestoot als een zondagsrijder je afsnijdt op de snelweg van Los Santos? Nu kun je die spanning eruit gooien door het team van de tegenpartij op te blazen in Vehicle Vendetta. Dit doe je met de twee machinegeweren aan de voorkant van je auto of met verschillende power-ups, zoals bommen of raketten, om zo een ravage aan te richten. Welke wapens je ook kiest, je gaat er met dubbele beloningen vandoor, de hele week lang – of je nou wint of verliest.

Dubbele Nightclub Warehouse Stock Production Speed

Aspirant-magnaten, promotors en socialités zullen blij zijn te horen dat naast de inkomsten uit de bar van de club en zijn klanten, hun Nightclub Warehouse de volgende zeven dagen twee keer zo snel goederen zal produceren. Door extra personeel in te zetten en de maximale opslagruimte te benutten, kun je je potentiële winst nog verder verhogen.

Car Meet Prize Ride en Challenge

Dominante LS Car Meet Members die in de loop van deze week in totaal 8 Sprint Races winnen, ontvangen de Pfister Growler, die te zien is boven op de Prize Ride Slamtruck die zich in het hart van de Car Meet bevindt.

Probeer de nieuwe Karin Previon, en meer op het Car Meet Test Track

Kom langs op de Car Meet’s Test Track om de gloednieuwe Karin Previon te proberen te geven voor je tot een aankoop overgaat. Je kan ook plaats nemen achter het stuur van de Pfister Comet S2 en Dinka RT3000 om te zien hoe ze het er in een Time Trial of in een Scramble vanaf brengen tegen andere coureurs.

Deze week op het podium: De Truffade Adder

Bezoek deze week de lobby van The Diamond Casino & Resort om aan het Rad van Fortuin te draaien en weg te lopen met GTA$, RP, kleding, snacks, mystery-prijzen en meer. Deze week op het podium staat de Truffade Adder, een benzineslurpende hypercar die angst zaait in de harten van milieuactivisten over de hele wereld.

Kortingen
Degenen die graag een eerste stap zetten in de bloeiende industrie van Los Santos’ nachtleven kunnen deze week elke Nightclub Property kopen met 40% korting, evenals bijbehorende Upgrades en Renovaties. Daarnaast is er een reeks voertuigen afgeprijsd deze week. De volledige lijst volgt hieronder:   

  • Declasse Hotring Sabre – 40% korting
  • Blimp – 40% korting
  • Lampadati Michelli GT – 40% korting
  • Överflöd Imorgon – 40% korting
  • Buckingham Alpha-Z1 – 40% korting
  • Progen PR4 – 30% korting
  • Annis ZR350 – 30% korting


Prime Gaming bonussen en voordelen

GTA Online-spelers die met succes hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming, krijgen deze week GTA$100K, alleen al voor het spelen deze week.

Prime Gaming leden kunnen ook profiteren van exclusieve kortingen, waaronder 35% korting op de Obey Tailgater S en hoge 80% korting op de Vapid Flash GT.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x