Home GadgetsConnectiviteit Samsung, National Geographic en Fotolab Kiekie roepen natuurfotografen op hun mooiste foto in te zenden

Samsung, National Geographic en Fotolab Kiekie roepen natuurfotografen op hun mooiste foto in te zenden

by Pim, Sel

In samenwerking met Samsung en Fotolab Kiekie organiseert National Geographic Nederland een fotowedstrijd waarin zij samen op zoek gaan naar de mooiste natuurfoto’s. Het thema: Interacting with Nature. Geïnteresseerde fotografen kunnen hun foto’s tot 31 januari 2022 insturen via fotolabkiekie.com/actie.

Een jury bestaande uit Robbert Vermeu (hoofdredacteur National Geographic Nederland), Marsel van Oosten (fotograaf Fotolab Kiekie) en Jae Shin van Samsung (Service Partnership Group Samsung Art Store) selecteren de tien beste foto’s. De winnende beelden worden geplaatst in het Nederlandse National Geographic Magazine én zijn een halfjaar lang onderdeel van de Art Store op Samsungs The Frame. De winnaar met de beste foto wint als hoofdprijs een 55″ The Frame. Voor meer informatie over de fotowedstrijd van Samsung, National Geographic en Fotolab Kiekie ga je naar fotolabkiekie.com/actie.

Fotografie & The Frame: ideale combinatie
The Frame is veel meer dan een televisie. Samsungs Lifestyle TV geeft toegang tot een kunstcollectie van meer dan 1.500 werken uit 42 landen. Het unieke design is eenvoudig te personaliseren en is een kunstwerk wanneer het toestel in de Art Mode staat. The Art Store bevat unieke kunstwerken van wereldberoemde musea en galerijen. The Frame heeft een levendige 4K QLED beeldkwaliteit en de Quantum Dot Technologie zorgt voor 100% kleurvolume. Daardoor geniet je als kijker van rijke en realistische kleuren. Ook is de 2021-editie van The Frame dunner dan ooit tevoren. Met een dikte van amper 25 millimeter gaat de TV nog beter op in het interieur.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x