Home Gaming De Feestdagen in Red Dead Online: Vier Weken van Bonussen en Beloningen, Plus Aankomende Holiday Call to Arms Locaties, Seasonal Cheers en Meer

De Feestdagen in Red Dead Online: Vier Weken van Bonussen en Beloningen, Plus Aankomende Holiday Call to Arms Locaties, Seasonal Cheers en Meer

by Pim, Sel

De feestdagen komen naar Red Dead Online

Geniet van vier weken seizoensgebonden vreugde met bonussen op Moonshiner en Trader Sales, Bounty Hunting, Call to Arms, Gun Rush, en meer

Het is bijna kerstmis in Red Dead Online en de kerstsfeer hangt over de gehele Frontier. Verwacht volgende week sneeuw in de weersvoorspelling en festiviteiten in volle gang met versieringen op je Campsite en Moonshine Shack, maar ook op de geplaveide straten van Saint Denis.

Houd je oren open voor kerstliedjes, muziek en de seizoensgroeten van Cripps, Harriet en Gus tijdens je reizen en zorg ervoor dat je je goed inpakt: het weer kan een koude en sneeuwachtige wending nemen. De Rank Lock-restricties worden opgeheven voor de Double Barrel Shotgun, waardoor iedereen tussen 14 december en 5 januari de bij het seizoen passende Krampus Shotgun Variant kan bemachtigen, zodat je je vijanden de schrik op het lijf kunt jagen dit seizoen.

Voordat de feestdagen echt beginnen, kun je je uitleven met enorme bonussen en kortingen in een overvloed aan missies, speltypen en meer.

Dubbele RDO$ en XP-bonussen voor Bounty-missies en Call to Arms

Dat de kerstboom is aangestoken, betekent niet dat de misdaad een vrije dag heeft. In feite piekt de misdaad elk jaar rond de feestdagen – en zowel de politie als de stedelingen hebben alle hulp nodig die ze kunnen krijgen om het tij te keren. Verdien dubbele RDO$ en Character XP in Call to Arms, plus dubbele RDO$ en Role XP op alle Bounty-missies vanaf nu tot 5 januari.

Nieuwe seizoensgebonden Call to Arms Maps beschikbaar vanaf 21 december

Niet iedereen is voor vrede op aarde en goede wil jegens de medemens: kijk tussen 21 december en 5 januari in je postvakje van het plaatselijke postkantoor voor telegrammen over harteloze bandieten die onder dekking van guur weer de volhouders op Colter, Rhodes, Hanging Dog Ranch en Emerald Ranch belegeren. 

Er zijn ook meldingen van poema’s, wolven en beren, dus wees op je hoede. Een kerstlocomotief kan ook stoppen in de stations van Rhodes en Emerald Ranch te midden van de gevechten, maar deze brengt geen geschenken, maar eerder meer schutters die je naar hun Schepper moet sturen.

Als je de laatste golf op een willekeurige Holiday Call to Arms Map haalt, krijg je 50% korting op een wapen.

Dubbele RDO$ op alle Trader en Moonshine-verkoop

De inwoners van de stad snakken naar verse waren en sterke drank: als je tijdens de feestdagen een Trader of Moonshine-verkoop sluit, krijg je dubbele RDO$ voor degenen die erin slagen hun wagens op het rechte pad te houden.

Verdien veel door op te komen dagen voor Showdowns

Dat de feestdagen voor de deur staan, betekent niet dat alle concurrentie aardig en vriendschappelijk moet zijn. Heb je zin om je handen vuil te maken in een goede ouderwetse vuurgevecht? Jeuken je handen als je ze niet gebruikt, vooral rond de feestdagen?

Gelukkig voor jou delen speltypes als Make It Count en Last Stand driedubbele RDO$ en XP, en dubbel Gold uit, terwijl Gun RushGun Rush TeamsSpoils of WarUp in Smoke en Overrun allemaal dubbele beloningen uitbetalen, wat betekent dat er genoeg reden is om te kijken of je relatief ongeschonden uit de bloederige strijd kunt komen.

Kerstmis Bonussen en Aanbiedingen

Dit zijn goede tijden om samen te komen en vrolijk te zijn: als je een Saloon bezoekt en een drankje bestelt bij de barman, krijg je gratis de ‘Good to See Ya’-emote.

Wie Red Dead Online speelt tussen 14 december en eerste kerstdag krijgt 25 Capitale en een gratis Accessoire. Ook is de Winter Evans Repeater gratis voor alle spelers tussen 14 en 29 december. Log in tussen 26 december en 5 januari en je ontvangt 10 staven Volatile Dynamite, 20 Fire Arrows, plus een gratis Weight Loss Tonic om je gewicht van de feestdagen af te helpen, en de Bounty’s die nog uitstaan voor je worden ook vrijgegeven zodat je het volgende jaar met een schone lei kan beginnen.

Luid het nieuwe jaar in met Bounty Hunter-bonussen, beloningen en een gratis Winter Coat
De dageraad van het nieuwe jaar brengt de belofte van een nieuw begin met zich mee, tenzij je een lafaard bent die door de lange arm der wet wordt achtervolgd. In dat geval ziet de toekomst er steeds grimmiger uit. Breng van 28 december tot 5 januari Player Bounties levend binnen voor 2,000 Bounty Hunter XP, of koud en dood voor RDO$200. Lever ook Legendary of Infamous Bounties in – dood of levend – om 2 Hawkmoth Bolas te ontvangen. 

Terwijl de temperaturen na de feestdagen blijven dalen, kun je tussen de bovenstaande data terugkeren naar Red Dead Online om een gratis Winter Shotgun Coat te ontvangen, zodat je beter beschermd bent tegen de aankomende sneeuwstormen en gierende wind. Het kan tot 72 uur duren voordat je beloningen en aanbiedingen binnen zijn.

Kortingen

Wie zich bij de gelederen van de koppensnellers wil voegen, kan 5 Gold Bars korting krijgen op beide Bounty Hunter Licenses, evenals de helft korting op alle Bolas (inclusief Hawkmoth-, Brookstone- en Gravesend-varianten), 30% korting op de Bounty Hunter Wagon, en 40% korting op alle beginnende, veelbelovende en gevestigde Bounty Hunter Rol-Items.

Zie hieronder voor de volledige lijst van kortingen die beschikbaar zijn bij verkopers op de gehele Frontier alsmede de Wheeler, Rawson and Co. Catalogus voor de komende vier weken.

·         5 Gold Bars korting op de Bounty Hunter License

·         5 Gold Bars korting op de Prestigious Bounty Hunter License

·         50% korting op alle Bolas (including Hawkmoth, Brookstone, Gravesend)

·         30% korting op alle Ammo

·         30% korting op alle Bounty Hunter Wagon

·         40% korting op alle Role Weapon Variants

·         40% korting op alle Breton Horses

·         40% korting op alle Sniper Rifles

·         40% korting op alle Novice, Promising, en Established Bounty Hunter Role Items

·         40% korting op alle Single Bandoliers

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: