Home Gadgets Samsung levert transporteur Mammoet honderden tablets voor kraan-app

Samsung levert transporteur Mammoet honderden tablets voor kraan-app

by Mark van Truijen

De operationele medewerkers van Mammoet, zoals kraanmachinisten, chauffeurs en riggers, werken sinds kort met de Galaxy Tab Active, een zakelijke tablet van Samsung die tegen een stootje kan. De Nederlandse specialist in zwaar transport en hijswerk neemt 454 apparaten af en installeert zijn nieuwste Mammoet Task Application (MTA) op de tablet.

Operationele Mammoet medewerkers vertrouwen op de Galaxy Tab Active voor het administratieve deel van hun werk. Via de MTA ontvangen zij hun opdracht, werken zij opdrachtgegevens bij, en laten na afronden van de opdracht de klant een handtekening plaatsen op de tablet. De WiFi en 4G verbinding van de tablet maken direct synchroniseren mogelijk waardoor de klant direct na aftekening een bevestiging van de geleverde diensten ontvangt. Ook de financiële afhandeling van de opdracht kan daardoor direct van start gaan.

Nieuwe standaard
Mammoet ontwikkelde een soortgelijke opdrachten applicatie zeven jaar geleden voor gebruik op Windows-apparaten. Om de functionaliteiten van de Samsung Galaxy Tab Active volledig te benutten werd de applicatie opnieuw ontwikkeld.“De Galaxy Tab Active voldoet perfect aan onze wensen”, zegt Paul van Vuren, Senior Branch Manager bij Mammoet. “De tablet is de nieuwe standaard voor het operationele personeel. Onze MTA werkt uitstekend op de tablet die bovendien zeer robuust blijkt. Na een half jaar intensieve inzet is pas één scherm beschadigd. Ook zorgen de connectiviteit en mail voorziening van de tablet voor verbeterde communicatie met onze collega’s in het veld. Zo hebben we een feedback loop in kunnen richten die bijdraagt aan veiligere en efficiëntere werkwijzen.”

De Samsung Galaxy Tab Active is een krachtige tablet die je ook buiten reguliere werkplekken kunt gebruiken. Met de bijgeleverde cover is het apparaat bestand tegen vallen van hoogtes tot 1,2 meter. De cover beschermt ook tegen schade door water en stof. De tablet beschikt over een quad-core 1,2 GHz processor, een 8 inch scherm en een 3,1 megapixel camera. De Ultra Power Saving-modus en verwisselbare accu garanderen 8 tot 10 uur ononderbroken gebruik. Bovendien ondersteunt de Galaxy Tab Active Samsung KNOX voor optimale beveiliging van device, applicaties, data en verbindingen.

Meer weten over de Samsung Galaxy Tab Active? Kijk dan opwww.samsung.com/nl/business.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x