Home Featured Saber Interactive ONTHULT nieuwe Tokyo map voor World War Z

Saber Interactive ONTHULT nieuwe Tokyo map voor World War Z

by Jos Vis

Saber Interactive heeft een nieuwe speelbare map voor World War Z onthult, de langverwachte co-op shooter geïnspireerd door de blockbuster-actiefilm van Paramount Pictures. De nieuwe “Stories In Tokyo” gameplay trailer neemt je mee naar Japan, waar hordes zombies overlevenden in de val lokken door smalle straten en de dichte urban jungles, de spelers strijden tot aan de rand van de zee. De Tokyo episode komt met twee missies beschikbaar op 16 april, met een gratis bonus missie kort na release. 

“We hebben zo’n positieve reactie ontvangen op de content, dat we hebben besloten om de kern van de game uit te breiden en vier episodes (11 levels) beschikbaar te maken op 16 april.” Aldus Matthew Karch, CEO van Saber Interactive. 

Aangedreven door de dynamische Swarm Engine van Saber, laat World War Z honderden snel bewegende, bloeddorstige zombies per keer los op de spelers. Kies uit zes verschillende klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en vallen. Overleef de doden in intense co-op campagne-missies over de hele wereld en vecht tegen zowel zombies als tegen echte menselijke tegenstanders in een competitieve team-based multiplayer voor spelers tegen spelers versus zombies (PvPvZ).

World War Z zal naar verwachting op 16 april 2019 op PlayStation 4 en Xbox One worden uitgebracht.

World War Z is beschikbaar voor pre-orders bij deelnemende winkels op alle platforms. Ga naar de website voor volledige pre-ordergegevens. Alle retail versies van World War Z worden geleverd met het Lobo Weapon-pack, inclusief drie gouden wapen skins en de Lobo-schop met dubbele bladen, zonder extra kosten. 

Kijk voor meer informatie over World War Z op de website en volg de game op Facebook,Twitter en Instagram.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: