Home Featured Ryo Hazuki praat veel in nieuwe trailer Shenmue 3

Ryo Hazuki praat veel in nieuwe trailer Shenmue 3

by Jos Vis

Er is een nieuwe trailer uit van Shenmue 3. De eerste twee delen van deze prachtige serie kwamen uit in 1999 en 2001. Sindsdien wachten vele fans op een derde deel, al leek het er lang op dat die game nooit zou uitkomen. Tijdens de persconferentie van Playstation op de E3 van 2015 stond daar ineens Yu Suzuki, bedenker van de game, op het podium. Shenmue 3 werd aangekondigd en zou in 2017 worden uitgebracht.

Tijdens MAGIC Monaco 2019 liet Suzuki een gameplay-video zien aan wat fans en bracht daarnaast een trailer uit voor de rest van de wereld.

De game is in 2019 nog steeds niet af, maar dat is eigenlijk helemaal niet gek. Om een game als Shenmue in 2 jaar af te ronden is onmogelijk. De eerste twee delen waren jarenlang in ontwikkeling en heeft SEGA heel erg veel geld gekost. Zo had elke NPC een eigen stem en werden er veel details gestopt in de mooie omgevingen.

De Shenmue-serie gaat over Ryo Hazuki. Zijn vader is vermoord door Lan Di en Ryo wil niets anders dan wraak nemen. Na de eerste twee delen was het verhaal nog niet klaar, terwijl Yu Suzuki van plan was om meerdere delen te maken. Na al die jaren lijkt het erop dat we dit jaar eindelijk weer achter Lan Di aan kunnen gaan. De game wordt dit keer niet uitgegeven door SEGA, maar door Deep Silver.

Vorig jaar bracht SEGA een geremasterde versie uit van de eerste twee delen van Shenmue. Deel 3 heeft als releasedatum 27 augustus 2019 en komt uit op Playstation 4 en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: