That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Featured, Gaming, Highlighted, PC, Steam

Early Acces Deck of Ashes start op 11 april

Deck of Ashes is een ‘procedurally-generated turn-based RPG’ van ontwikkelaar AYGames. De game is nog niet klaar, maar vanaf 11 april komt de game in het Early Acces programma van Steam.

De game heeft een unieke twist. De kaarten die je gebruikt in battles moet je eerst zoeken en vinden in de gamewereld. Daarmee vecht je uiteindelijk tegen allerlei vijanden met als uiteindelijke doel een sterke deck op te bouwen. Daarmee moet je proberen de vloek van de Ash Curse ongedaan te maken. Kijk wel uit, want als je een battle verliest, dan verlies je ook al je kaarten. En dan begin je weer helemaal opnieuw. Dit alles speelt zich af in een grimmige fantasiewereld.

Dit zijn de key features:

  • Build Power-Fueled Decks: Test je strategie met krachtige Battle Decks, elk samengesteld met unieke combat-kaarten die stapelende combo’s en onvergefelijke effecten uitvoeren
  • Eerily Wonderful Environments: Ontdek en verken een mooie handgetekende wereld waar gevaren loeren in elke schaduw
  • A Biome (and Monster) for Every Occasion: Ontdek unieke biomes, elk vol met verschillende monsters
  • Stayin’ Alive, Stayin’ Alive: Omdat de game de werelden elke keer op een andere manier genereert is elke nieuwe game die je opstart uniek.
  • No Mercy for the Weary: Fouten maken is onvergefelijk, want als je dood gaat in de game respawn je niet

Wanneer de game uit de Early Acces van Steam gaat, is nog niet bekend. AYGames geeft in ieder geval aan te streven naar een release in 2019.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE