Home GamingAndroid RuneScape viert 18e verjaardag met grote update

RuneScape viert 18e verjaardag met grote update

by Mark van Truijen

RuneScape viert zijn achttiende verjaardag en brengt daarom een grote update uit voor zijn Mining en Smithing vaardigheden, twee van de oorspronkelijke vaardigheden die in 2001 werden gelanceerd.

De opnieuw bewerkte vaardigheden bieden zowel nieuwkomers als veteranen nieuwe, waardevolle beloningen en gameplay-mechanics. De update voegt tevens nieuwe armor en wapens toe aan de game. Smithing is nu de meest waardevolle non-combat vaardigheid en spelers hebben de mogelijkheid om het ‘masterwork’ en ‘trimmed masterwork’ armor te maken – de beste melee armors van RuneScape.

Een revisie van beide vaardigheden was één van de meest gewilde updates die door de RuneScape-community werd benadrukt in recente spelersenquêtes. Het team van ontwikkelaars heeft in 2018 nauw samengewerkt met de community door twee bètatests te houden en de feedback van de spelers gebruikt om de ervaring verder te verfijnen.

David Osborne, Lead Designer bij RuneScape, zei:
“Het bereiken van ons 18e jubileum is een ongelooflijke mijlpaal en het is geweldig dat twee van de originele vaardigheden uit 2001 een nieuw leven is ingeblazen. De Mining & Smithing update is het resultaat een intensieve samenwerking met de community en de peilingen en bètatesten waren van onschatbare waarde bij het verfijnen en polijsten van de nieuwe mechanics en armor.”

RuneScape biedt 27 verschillende vaardigheden, talenten die getraind kunnen worden tijdens het spelen en het in-game personage van de speler vormen. Met de Mining-vaardigheid kunnen spelers erts uit rotsen halen en met de Smithing-vaardigheid kunnen spelers deze erts omsmelten tot metalen staven waarmee armor en wapens kunnen worden gemaakt. Naast ‘away from keyboard’ mining en de progressie in armor smithing, bevat de update ook vier nieuwe lagen erts en metaal en een nieuwe ertsbank voor opslag. Volledige informatie over de uitgebreide update is beschikbaar op de officiële RuneScape website.

Tijdens RuneScape’s 18-jarige bestaan zijn er meer dan 260 miljoen accounts geregistreerd en heeft de game zich tevens uitgebreid naar mobiele apparaten. Runescape blijft naar de toekomst kijken en heeft nieuwe content op de planning die dit jaar verschijnt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: