Home Gaming Rubber Royale Holiday Prologue is verschenen

Rubber Royale Holiday Prologue is verschenen

by Pim, Sel

Flashbulb Games brengt de kerstvreugde naar Rubber Royale met de fantastische nieuwe Kerstproloog. Rubber Royale is teruggekeerd verkleed als de Kerstman, klaar om je feestdagen chaotischer en leuker te maken.

De Rubber Royale Holiday Proloog is hier – de enige kerstgame die je beloont voor stout zijn in plaats van braaf. Het spel is gratis en geeft je een kleine voorproef van de hilarisch gewelddadige en chaotische gameplay waar Rubber Royale om draait, voordat het volgend jaar volledig wordt uitgebracht.

“We willen wat vakantieplezier verspreiden door spelers te laten genieten van onze Rubber Royale feestelijke Holiday Proloog. Het biedt chaotische en op gevechten gerichte gameplay mooi verpakt in kerstdecor – en het is gratis, als zowel een kerstcadeau als een voorproefje van het spel waar we aan werken”, aldus Mikkel Thorsted, Creatief Directeur.

We kunnen niet garanderen wat er onder je kerstboom zal liggen dit jaar, maar we KUNNEN je wel constant actie en hilarische gevechten beloven waardoor je je geliefden vervloekt in dit losgeslagen feestgevechtsextravaganza.

Rubber Royale is eenvoudig op te pikken en te leren. Spring er gewoon in, pas je personage aan en strijd tegen vreemden of vrienden in verschillende spelmodi, waarbij de laatste overlevende de winnaar is in deze gekke koninklijke fiësta van een spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x