Home Gaming Co-op mode voor Green Hell VR aangekondigd met trailer

Co-op mode voor Green Hell VR aangekondigd met trailer

by Pim, Sel

Het is eindelijk zover: de langverwachte Green Hell VR coöp-modus wordt officieel gepresenteerd tijdens de Upload VR Showcase – Winter 2023! Met de aankondiging gaven de ontwikkelaars van Incuvo en People Can Fly ons een officiële reactie:

“Sinds de première van Green Hell VR op Meta Quest en PSVR2 hebben spelers ons tonnen feedback gestuurd over voorkeursroutes voor de uitbreiding van ons spel. Het is geen geheim dat de coöp-modus altijd bovenaan stond. Om iets terug te geven aan onze geweldige community voor de voortdurende steun, werken we actief aan de coöp-modus en voegen we deze zo snel mogelijk toe. Ons plan is om in 2024 een coöp-modus voor maximaal 4 spelers te lanceren. Hiermee kun je zowel de verhaalmodus als de overlevingsmodus doorlopen met andere spelers online. Natuurlijk vereist een dergelijke complexe update veel tijd voor een juiste implementatie, dus vragen we om wat extra vertrouwen en geduld bij de uiteindelijke aankondiging van de datum!”

Zo is het! De coöp-modus wordt volgend jaar toegevoegd aan Green Hell VR op PSVR2, Meta Quest 2 en 3! Als onderdeel van de Upload VR Showcase bracht Incuvo beelden uit die teasen hoe de nieuwe toevoeging er momenteel uitziet. We nodigen je van harte uit om het te bekijken en ons te laten weten wat je ervan vindt:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x