Home GamingAndroid RPG Undawn komt uit op 15 juni

RPG Undawn komt uit op 15 juni

by Jos Vis

Vandaag hebben Level Infinite en LightSpeed Studios aangekondigd dat open-world survival-RPG Undawn wereldwijd wordt uitgebracht op 15 juni 2023. Spelers die zich nu vooraf registreren, krijgen toegang tot speciale in-game-beloningen wanneer de game live gaat.

In de post-apocalyptische wereld van Undawn zijn overlevenden opgesplitst in verschillende facties, elk met hun eigen overlevingsregels. Als lid van de legendarische Raven Squad nemen spelers het op tegen leden van de Clowns, Eagles, Night Owls en Reivers om territorium, en overleven ze enkele van de donkerste nachten tot de volgende zonsopgang. Om hun huis, bondgenoten en wat er nog over is van de mensheid te beschermen, zullen deze overlevenden een breed scala aan wapens en bepantsering moeten gebruiken. Naast de standaardwapens kunnen spelers ook tactische uitrusting gebruiken, waaronder melee-wapens, drones, lokaasbommen, automatische geschutskoepels en meer om het speelveld gelijk te trekken.

Tijdens hun gewaagde avontuur ontmoeten spelers de legendarische overlevende Trey Jones, gespeeld door de wereldwijde filmster Will Smith. Trey zal optreden als gids om andere overlevenden te helpen de wereld vier jaar na een wereldwijde ramp te navigeren. In deze nieuwe beschaving verkennen spelers een uitgestrekte open wereld vol met diverse omgevingen zoals vlaktes, mijnen, woestijnen, moerassen en verlaten steden, elk met unieke ecosystemen en gevaren. Overlevenden moeten voorbereid zijn om regen, hitte, sneeuw en stormen te trotseren terwijl ze de gezondheid en het welzijn van hun personage in de gaten houden om tegen een overweldigende overmacht in leven te blijven.

Meld je vroeg aan voor de game om exclusieve in-game-beloningen te ontgrendelen op basis van pre-registratiemijlpalen, waaronder in-game valuta, munitie, medicijnen, cosmetica en andere middelen. Naarmate mijlpalen worden bereikt, ontvangen spelers grotere in-game-beloningen waarmee ze hun reis een vliegende start kunnen geven. Undawn is een gratis te spelen mobile-first ervaring die op 15 juni 2023 naar iOS- en Android-apparaten komt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: