Home Movies Romcom seizoen op Pathé Thuis!

Romcom seizoen op Pathé Thuis!

by Sven Pieneman
Zin in een romcom? Komt dat even goed uit. Pathé Thuis heeft namelijk het tweede deel van Zwaar Verliefd! toegevoegd en laat deze film zich nou perfect lenen voor een regenachtige filmavond. Zin in iets spannenders? Niet getreurd, want het nieuwe aanbod bestaat ook uit topfilms als Spiral en The Mauritanian. Er valt dus weer genoeg te beleven in de thuisbioscoop.
Zwaar Verliefd! 2 
Isa en Ruben zetten de volgende stap en gaan samenwonen. Hun relatie krijgt meer intimiteit, maar ook sluipt de sleur er een beetje in. Dan ontmoet Isa iemand die weleens de perfecte match kan zijn… Kijk Zwaar Verliefd! 2 vanaf €4,99 op Pathé Thuis.
Spiral: From the Legacy of Saw
Detective Zeke en zijn onervaren partner nemen de leiding in een moordonderzoek. Dit onderzoek doet hen denken aan het duistere en donkere verleden van de stad. Dan blijkt Zeke centraal te staan in het spel van de moordenaar. Kijk Spiral: From the Legacy of Saw vanaf €4,99 op Pathé Thuis. 
The Mauritanian
Na 9/11 wordt Mohamedou opgepakt en zonder eerlijk proces vastgezet in Guantamo Bay. Langzaam verliest hij alle hoop, totdat hij advocaat Nancy tegenkomt. Kijk The Mauritanian vanaf €4,99 op Pathé Thuis.
Reminiscence (PREMIUM)
Nick Bannister is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliënten door het duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Alles gaat goed tot hij zelf in beslag wordt genomen… Kijk Reminiscence vanaf €14,99 op Pathé Thuis (reguliere huur vanaf 22-12).
Nobody
Als er op een nacht twee dieven bij hem inbreken, weigert Hutch zichzelf en zijn gezin te verdedigen, in de hoop ernstig geweld te voorkomen. Na het incident ontwaakt er een woede in hem die hij lange tijd heeft onderdrukt. Koop Nobody nu vanaf €11,99 op Pathé Thuis (te huur vanaf 03-11).
De Nog Grotere Slijmfilm
Slijmcreator Indy moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken van het recept stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren.. Kijk De Nog Grotere Slijmfilmvanaf €4,99 op Pathé Thuis (te zien vanaf 27-10).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: