Home Movies Romantisch drama The Space Between Us vanaf 18 augustus in de bioscoop

Romantisch drama The Space Between Us vanaf 18 augustus in de bioscoop

by Mark van Truijen

Wat te doen als je mijlenver – letterlijk tientallen miljoenen kilometers – verwijderd bent van je geliefde? Dan zoek je haar op! Het romantische coming-of-age drama The Space Between Us vertelt het verhaal van Gardner, de eerste mens die op Mars is geboren en op 16-jarige leeftijd voor het eerst afreist naar Aarde. Hij onderneemt de lange reis naar aarde omdat hij op zoek is naar zijn vader, maar vooral ook naar Tulsa, een Amerikaans meisje dat hij online heeft leren kennen. The Space Between Us draait vanaf donderdag 18 augustus in de bioscoop.

Verhaal The Space Between Us
Maak kennis met Gardner Elliot: de enige mens die nog nooit op aarde is geweest. Gardner verloor zijn moeder zestien jaar geleden bij zijn geboorte. Zijn moeder was één van de eerste astronauten die afreisde naar Mars om daar een nieuwe kolonie op te starten. Als wees op een vreemde planeet groeit Gardner in het geheim op tussen de onderzoekers, met weinig contact met de mensheid op aarde. Terwijl hij op zoek gaat naar informatie over zijn biologische vader wordt hij via een chatprogramma verliefd op de mooie Tulsa, een eigenzinnig meisje uit Colorado. Als hij eindelijk de kans krijgt naar Aarde af te reizen wil hij niks liever dan haar opzoeken. Alleen weet niemand of Gardner wel zo lang op aarde kan overleven.

Cast & regie
Gardner wordt gespeeld door Asa Butterfield, ook wel bekend als de jongen met de staalblauwe ogen uit Hugo en The Boy in the Striped Pyjamas. Zijn love interest Tulsa wordt vertolkt door Britt Robertson, o.a. bekend uit tv-series Under the Dome en Life Unexpected. Gary Oldman (The Dark Knight Rises, Harry Potter and the Deathly Hollows), BD Wong (Law & Order: Special Victims Unit, Jurassic World) en Carla Gugino (Watchmen, Night at the Museum) zijn te zien in grote bijrollen. De film is geregisseerd door Peter Chelsom (Hector and the Search for Happiness, Hannah Montana: The Movie, Serendipity).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x