Home GamingAndroid ROCKET LEAGUE seizoen 10 begint op 8 maart

ROCKET LEAGUE seizoen 10 begint op 8 maart

by Mark van Truijen

Psyonix, de video game ontwikkelaar uit San Diego, heeft vandaag aangekondigd dat Rocket League Seizoen 10 begint op 8 maart! Het nieuwe Rocket League seizoen zal een nieuwe Rocket Pass bevatten met onder andere de Volkswagen Golf II GTI, Arena-variant en meer.

Seizoen 10’s Rocket Pass bevat de Volkswagen Golf II GTI, een iconische hatchback voor snel rijden. Spelers die de Rocket Pass Premium aanschaffen, ontgrendelen direct de in-game Volkswagen Golf GTI (Octane hitbox) en hebben de kans om een geüpgrade Volkswagen Golf GTI RLE te ontgrendelen terwijl ze in niveau stijgen in de Rocket Pass. Bekijk hier een preview van de andere Rocket Pass-items.

Andere hoogtepunten van Rocket League Seizoen 10 zijn onder andere: Nieuwe Arena-variant – In Seizoen 10 kunnen spelers de nieuwe Deadeye Canyon (Oasis) variant verkennen. Gemiddelde Wachttijd-teller – Een Gemiddelde Wachttijd-teller voor Online Playlists wordt toegevoegd met de game-update voorafgaand aan de lancering van het seizoen. Spelers zullen nu een geschatte wachttijd zien terwijl ze wachten om een Online match te vinden, in plaats van de huidige weergave van Playlist Population (Goed, Geweldig, Fantastisch). Nieuw In-Game Evenement – Een nieuw in-game Limited Time Event zal later in dit seizoen plaatsvinden met een focus op auto’s. Meer details worden volgende maand bekendgemaakt. Seizoensbeloningen en meer – Seizoen 9 Competitive Rewards worden kort na de start van Seizoen 10 uitgereikt. Het seizoen introduceert ook nieuwe rustgevende Competitive Tournament-beloningen. Voor meer informatie over wat er komt in Seizoen 10, lees de laatste blogpost hier.

Rocket League Seizoen 10 gaat live op 8 maart om 8 uur PST na een game-update op 7 maart om 4 uur PST.

Related Posts

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: