Home Featured Paradox kondigt Cities: Skylines 2 aan!!!

Paradox kondigt Cities: Skylines 2 aan!!!

by Mark van Truijen

Paradox Interactive en Colossal Order hebben vandaag Cities: Skylines II aangekondigd, een revolutionair vervolg op hun populaire stadsimulatiespel. Cities: Skylines II biedt de meest realistische stadsimulatie die ooit is gemaakt, waarin spelers elke gewenste stad kunnen bouwen en de groei ervan kunnen volgen, van een bescheiden dorp tot een bruisende metropool. Van individuele huishoudens tot de economie en het transportsysteem van de stad, biedt Cities: Skylines II een diepgaande en meeslepende simulatie die zowel nieuwe als ervaren spelers verwelkomt. Cities: Skylines II wordt later dit jaar gelanceerd op pc, Xbox Series X|S en PlayStation®5.

Bekijk hier de aankondigingstrailer. Als moderne versie van het stadssimulatie-genre laat Cities: Skylines II spelers steden creëren en onderhouden die tot leven komen als nooit tevoren, inclusief volledig gerealiseerde transport- en economische systemen, een schat aan constructie- en aanpassingsmogelijkheden en geavanceerde mod-mogelijkheden. Onthuld tijdens de Paradox Announcement Show 2023, brengt Cities: Skylines II het stadssimulatie-genre verder, waardoor spelers de steden van hun dromen kunnen bouwen met de meest open-ended stadssimulatie op de planeet.

Ontwikkeld door de geprezen ontwikkelaar Colossal Order, werd Cities: Skylines in 2015 gelanceerd voor pc. In de afgelopen acht jaar is het spel uitgebreid naar talloze platforms met tientallen DLC’s en meer dan 12 miljoen verkochte exemplaren. De nauwkeurigheid en diepte van de simulatie hebben het respect verdiend van professionele stedenbouwkundigen, die Cities: Skylines gebruiken om real-world problemen op te lossen.

“Cities: Skylines heeft de lat voor stadssimulatiespellen opnieuw gelegd toen het acht jaar geleden werd gelanceerd, en we zijn ongelooflijk trots op de impact ervan. We hebben een bloeiende gemeenschap rond Cities gebouwd en velen voor het eerst kennis laten maken met stadsbouw”, aldus Mariina Hallikainen, CEO van Colossal Order. “Nu hebben we de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan samengebracht om een nieuwe stap voorwaarts te zetten in het stadsbouw-genre, opnieuw voor onze gemeenschap en nieuwe spelers.”

“Het Cities-merk is al meer dan een decennium een belangrijk onderdeel van de catalogus van Paradox. Cities: Skylines is een groot succes, met miljoenen verkochte exemplaren, meer dan 5,5 miljoen nieuwe spelers alleen al vorig jaar, en het legt de basis voor Cities: Skylines II”, aldus Fredrik Wester, CEO van Paradox Interactive. “Met ongekende hoeveelheden aanpassing en spelerscontrole zal Cities: Skylines II de grenzen van het stadsbouw-franchise blijven verleggen.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x