That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets, Reviews

Review: V50D PartySpeaker van Sony

Geef een extra dimensie aan het feest dankzij de V50D partyspeaker van Sony

Sony komt met een nieuwe manier om elk feest tot een succes te brengen. Ik kreeg van Sony de kans deze speaker voor jullie te testen. Bedankt Sony!

Maar wat maakt deze speakers nou zo gaaf? Het uiterlijk van de speaker lijkt op een grote versterker die je op een podium van een concert kan zien. De speaker is dus vrij groot en zou makkelijk te verplaatsen moeten zijn. Als je nou net zoals mij weinig kracht in je armen hebt kan het verplaatsen soms lastig zijn. Het zou fijn zijn geweest als er iets van wieltjes onder zaten zodat ik niet steeds het volle gewicht hoef te tillen. Aan de andere kant scheelt mij dit wel weer een avond krachttraining.

Verder zit aan de voorkant een CD speler zodat je ook nog de plaatjes van vroeger kan afspelen. Aan de bovenkant zit een uitgebreid bedieningspaneel. Hier bedien je de speaker mee. Wat gaaf is om nog even te vermelden is dat aan de bovenkant een NFC reader is, zodat je de speaker ook met je telefoon kan verbinden zonder bluetooth maar door hem er even zacht tegen aan te houden. Aan de achterkant van de speaker zie je de HDMI-ingang zodat je hem ook kan aansluiten op de TV. Verder zit de feestverlichting ook aan de achterkant.

Voel je een DJ

Alleen een goede ‘mega-bass’ die aan de voorkant van de speaker zit maakt je geen goede DJ. Daarom heeft Sony genoeg snufjes toegevoegd om je als een echte DJ te voelen. Zo kan je via de bijbehorende app op je telefoon DJ effecten toevoegen. Deze zijn echt erg leuk en maken ook wat meer sfeer. Het nadeel is wel dat je de volume van de effecten niet kan aanpassen. Je kan ook via de app wat lichteffecten aanpassen. Jij zult je dus als een echte DJ voelen, maar het is maar de vraag of je omgeving daar ook zo over denkt.

Geluid

Door de ‘mega-bass’ die de speaker heeft komt er goed geluid uit. Het geluid klinkt niet hol en komt goed aan. Doordat er veel effecten op de speaker zitten kan je het geluid aanpassen naar eigen smaak. Het goede geluid komt niet alleen van de goede klankenkast maar ook door de Mica Cone. Dit zorgt voor volume en vormvastheid.

Stand-by

Wat erg vervelend is bij deze speaker is de stand-by stand. Wanneer je de speaker via de uitknop uit zet gaat na bepaalde tijd weer de feestverlichting aan. Dit is erg vervelend wanneer de speaker in je kamer staat opeens de feestverlichting aan gaat. Ik heb zelf geen manier gevonden om dit te verhelpen anders dan de stekker uit het stopcontact te halen. Een minpuntje dus.

Conclusie

Ondanks het goede geluid weet ik niet helemaal zeker of de dure aanschafprijs van de speaker (€500) zijn verwachtingen waar kan maken. Als je naar een niet al te grote speaker op zoek bent om een goed feestje mee te geven is deze speaker wat je zoekt. Mocht je een leuke speaker zoeken om misschien een feestje mee te geven denk ik dat je nog even verder moet zoeken. Het geluid van de speaker is echt niet verkeerd en klinkt zelfs niet in een holle ruimte niet hol en heeft een goede bas die alles doet trillen maar toch weet ik niet of deze speaker aan al je verwachtingen kan voldoen. Dit hangt echt af van hoe vaak en waarvoor je deze speaker wilt gebruiken.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE