Home Gaming Review: M4 Tank Brigade

Review: M4 Tank Brigade

by Jeffrey van den Bogaart

Tanks!!! Yess  ik mag met een tank racen en lekker schieten. NIET dus, M4 Tank Brigade is niet een game die je zo even 1,2,3 gaat spelen, dit is een ware tank simulator.  Dit word goed uitgelegd in een tutorial die je moet volgen voordat je gaat beginnen met de singleplayer en multiplayer.

Gameplay

De game speelt lekker als je eenmaal aan de controls gewend bent, dat was voor mij wel even wennen dat je zoveel knoppen en combinaties moet indrukken voordat je überhaubt  iets wil bereiken. In het begin kon ik er niet echt mee overweg, maar na een paar keer spelen is dit wel gewent en speel je zo door de game heen. Tactiek is zeer belangrijk in de game, je kan er niet zo maar op af rijden en knallen maar. Daar gaat wel even wat tactiek in zitten die je vooraf wel moet instellen voordat je op je vijand af rijd en gaat knallen.

TankKill1Graphics

Laten we het over de graphics hebben, die kan je op het hoogst zetten wat je wilt maar, het word er niet veel beter op. De game is dan ook grafisch gezien niet echt een hoogstandje. Ondanks dat de game erg soepel speelt oogt het gewoon erg blokkerig. Kwa grafics komt de game dan ook niet in de buurt van een World of Tanks.

Conclusie

M4 Tanks Brigade is een simulator voor echte tank fans. De gameplay is serieus fantastisch maar de graphics zijn daarin tegen juist een min punt. Dat geeft allemaal niet zolang je van tanks houdt en lekker een potje online wil knallen tegen andere mensen en er redelijk veel tijd in steekt is dit helemaal jouw game.

scr_1398800042-700x394

 

 

 

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: