Home Movies [Review] Ja, Ik wil!

[Review] Ja, Ik wil!

by Mark van Truijen

Ja, Ik wil! Is de nieuwe Nederlandse romantische komedie. De film treed in de voetsporten van films als: Alles is Liefde, Alles is Familie en Mannenharten. De film bevat alles wat de voorgangers ook hadden. Humor, voorspelbare gebeurtenissen, irritante vrienden en een aantal hunks.

Verhaal
De film gaat over wetenschapster Roos, die haar onderzoek over kreeften probeert te publiceren. Haar baas is echter niet blij met haar onderzoek en geeft haar een stagiair om het onderzoek te kunnen versnellen. Roos is, afgezien van een slimme vrouw, ook een vrouw die zich volledig laat opnemen in haar liefdesrelaties. Zij veranderd per man van karakter en vind het moeilijk zichzelf te zijn en voor zichzelf op te komen.
Haar jonge stagiair haalt juist wel haar echte persoonlijkheid naar boven en dit levert wat aparte situaties op.

De film
De film is erg grappig en heeft sterke acteurs. Martijn Lakemeier, als jongste van het stel, weet zijn karakter goed weer te geven en steelt dan ook de show. De chemie tussen Martijn en Elise Schaap(Roos) is goed zichtbaar en zorgt ervoor dat de film luchtig en grappig blijft om te kijken. Daarnaast weet Thijs Römer wat spanning in de film te brengen door een speciaal karakter te spelen die een interessante connectie heeft met Yvon Jaspers.

Deze film is een aanrader voor vrouwen die houden van typisch Nederlandse romcoms. Daarnaast is de film ook erg leuk voor mannen die eens een keer iets anders willen zien dan actie. De film is iets minder voorspelbaar dan zijn voorgangers en weet het luchtig te houden. Regisseur Kees van Nieuwkerk heeft zeker zijn best gedaan!

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/gXkSb0ld0bM” parameters=”https://youtu.be/gXkSb0ld0bM”]

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x