That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Movies, Reviews

Review: Final Score

 

Een actie/thriller die zich afspeelt in en rond een voetbal stadion heeft dit potentie om een goede film neer te zetten? Je gaat het nu lezen in de review van Final Score.

Het verhaal van Final Score draait om Michael Knox ( gespeeld door Dave Bautista ) een oud marinier. Hij komt vaak in Engeland om het gezin van een verloren kameraad te helpen. Michael Knox wil de dochter van zijn verloren kameraad meenemen naar de voetbal wedstrijd: Westham tegen FC Dynamo. Niet wetend dat er bij die wedstrijd een Russische oud revolutionair ( Pierce Brosnan ) aanwezig is. De oud Russische revolutionair word gezocht door zijn eigen broer ( Ray Stevenson ) om uitgeschakeld te worden. Het voetbal stadion word gegijzeld en 35,000 mensen zitten vast. Gaat dit nog goed komen?

Qua acteerwerk zit het goed in deze film alle acteurs spelen goed en zetten een goede rol neer. Dave Bautista zet zijn rol als gehavende ex marinier goed neer. De stunts in de film zijn ook erg vet gedaan.

Zijn er dan geen minpunten? Er had wat meer achtergrond verhaal in gemogen waarom de russen elkaar af wilden maken. En Pierce Brosnan heeft maar een klein rolletje in de film had van mij meer mogen zijn.

Conclusie:

Een lekkere wegkijk film met veel actie en spannende momenten die wel wat meer diepgang mocht hebben qua verhaal en karakters in de film. Maar al met al geen slechte film en zeker de moeite waard om een keer tussendoor te kijken.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE