Home GamingPC [Review] Assassin’s Creed Chronicles China

[Review] Assassin’s Creed Chronicles China

by Jeffrey van den Bogaart

China

Het eerste deel van de kronieken heet China, het is een locatie waar al een lange tijd veel mensen op zaten te wachten om daar als assassin door heen te rennen en moorden. Nu de stap gemaakt is, valt het toch wel een beetje tegen bij sommige mensen. De stemmen komen niet helemaal overeen met de gewende Assassin’s creed games die vaak Frans of Engels zijn. Ook de kleding is natuurlijk helemaal aangepast naar de locatie.

2.5D in plaats van 3D

Zoals iedereen is gewend bij Assassin’s Creed, spelen we altijd een 3D game. Daar is sinds deze Assassin’s Creed een verandering in gekomen. Deze 2,5D sidescroller ook wel genoemt is toch wel verfrissend genoeg om mee door te gaan. Het is wel even wennen aan het 2,5D maar daar kom je ook wel weer overheen.

AC China

Verhaal

Nadat de nieuwe keizer uit het China van de zestiende eeuw alles wat hem en zijn troon in gevaar zou kunnen brengen uitroeit, vlucht Shao Jun – een Assassin van de Chinese Brotherhood – naar het westen om daar in de leer te gaan bij een grootmeester. Teruggekomen in China wil zij niets liever dan wraak om de orde weer te hervormen.

Gameplay

In  Chronicles China is stealth echt wel een belangrijke rol. Het is niet dat je er even naartoe gaat en vermoord, Nee absoluut niet. Je bent eerder dood dan dat je wint. Het stealth systeem is goed uitgewerkt, het klimmen, in hokjes springen, achter planten wachten enz.. werkt goed al hoewel de camera soms niet helemaal mee werkt maar ja dat bederft de gameplay niet.

ACC_CHINA_Screen_Combat1_wm_20150331_6PMcet

Punten

Zodra je een level hebt gehaald krijg je een totale score te zien die uit punten bestaat. Hoe meer punten je behaalt in een level, des te meer kans je maakt op upgrades in de vorm van extra leven of meer gadgets. Dankzij de dit ranking systeem kan er weinig fout gaan, alhoewel de stealth modus wel veel meer wordt beloond.

 

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: