Home GamingAndroid Resident Evil 4 Remake ontvangt “Leon and the Mysterious Village”, geanimeerde shorts

Resident Evil 4 Remake ontvangt “Leon and the Mysterious Village”, geanimeerde shorts

by Mark van Truijen

De langverwachte remake van Resident Evil 4 van Capcom is deze week uitgebracht voor Xbox Series X/S, PS5, PS4 en PC. Om de lancering verder te hypen, heeft de uitgever de eerste aflevering uitgebracht van een nieuwe geanimeerde serie genaamd “Leon and the Mysterious Village”. Het is visueel vergelijkbaar met anime zoals Heidi, maar dan met Ganados en Las Plagas.

Op zoek naar Ashley vraagt Leon verschillende dorpsbewoners naar haar verblijfplaats. Naast dat hij niet begrijpt wat ze zeggen, wordt hij kort daarna geëxecuteerd. “Verhaal van mijn leven”, zegt hij terwijl hij over de regenboog rent met wat honden. Bekijk de animatie hieronder om het zelf te zien.

Resident Evil 4 remake wordt uitgebracht op 24 maart.

Voor de toekomst komen The Mercenaries en PlayStation VR2-content als gratis updates na de lancering. Er gaan geruchten dat Capcom werkt aan Separate Ways als betaalde DLC die uitgebreider is dan het origineel. Het wordt naar verluidt later dit jaar uitgebracht, dus blijf op de hoogte voor mogelijke aankondigingen in de komende maanden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: