Home Gaming Releasedatum voor LEGO Star Wars Battles – Apple Arcade onthuld!

Releasedatum voor LEGO Star Wars Battles – Apple Arcade onthuld!

by Sven
Warner Bros. Games, The LEGO Group en Lucasfilm Games kondigen aan dat LEGO® Star Wars™ Battles, een nieuwe actiestrategiegame, op 24 september exclusief verschijnt op Apple Arcade. Het spel is een mix van iconische personages, voertuigen en locaties uit LEGO® Star Wars™, gecombineerd met 1-op-1 multiplayergevechten in realtime.
 
Het door TT Games Brighton ontwikkelde en door Warner Bros. Games uitgegeven LEGO Star Wars Battles geeft spelers de kans om niet te stoppen legers samen te stellen met personages en voertuigen uit het hele Star Wars-universum. Strategie is essentieel om troepen aan te sturen en LEGO-torens op het slagveld te bouwen om zo de basis van de vijand te verpulveren. Spelers moeten zich beide kanten van de Force meester maken met legerkaarten van de lichte en de donkere kant, elk met hun eigen speelstijl.
Het spel is speelbaar op iPhone, iPad, Mac en Apple TV en is exclusief beschikbaar op Apple Arcade voor een lage maandelijkse abonnementsprijs van € 4,99, met één gratis probeermaand. Apple Arcade maakt deel uit van de maandelijkse abonnementen van  Apple One: Individueel (€ 14,95), Gezin (€ 19,95) en Premier (€ 29,95), met één gratis probeermaand. *

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x