Home Gaming Releasedatum Code Vein bevestigd en CE aangekondigd

Releasedatum Code Vein bevestigd en CE aangekondigd

by Mark van Truijen

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt de CODE VEIN™ standard en collector editions aan voor Xbox One en PlayStation®4, samen met een digital edition voor STEAM®en andere distributeurs. De game is verkrijgbaar vanaf 28 september 2018.

De collector’s edition bevat het basisspel voor PlayStation of Xbox One en een exclusief beeld van Mia Karnstein, een van de hoofdpersonen van de game. Met een grootte van 17cm maakt het beeld van Mia indruk met haar dodelijke Blood Veil. De collector’s edition bevat ook digitale content, met toegang tot de originele soundtrack, een digitaal artbook en een in-game aanpassingsset: de onverzadigbare bloeddorst van alle personages.  

 Codevein_mockup_CE.jpg

Daarnaast ontvangen spelers die de game pre-orderen bij de deelnemende winkels drie wapens van Bandai Namco’s succesvolle IP God Eater. Ze ontvangen ook toegang tot de speciale blood veil ‘Venous Claw’, die het korte bereik compenseert met krachtige vaardigheden voor gevechten dichtbij. Tot slot worden ze beloond met de accessoireset met communicatiestempels voor multiplayer, aanpassingselementen voor een nieuwe unieke look en ‘Harbinger’, een bloedcode met speciale kenmerken voor de eigenaar.

CODE VEIN is verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation®4, en PC via STEAM® vanaf 28 september 2018.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x