Home Gaming Releasedatum Aliens: Dark Descent onthuld

Releasedatum Aliens: Dark Descent onthuld

by Mark van Truijen

Tindalos Interactive en Focus Entertainment, in samenwerking met 20th Century Studios, maken vandaag bekend dat Aliens: Dark Descent, de realtime, squadgebaseerde tactische actiegame, op 20 juni 2023 wereldwijd verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De onthulling van de releasedatum werd begeleid door de eerste gameplayvideo van dit aangrijpende, originele verhaal in het iconische Alien-universum. De video toont wat spelers kunnen verwachten wanneer hun schip is neergestort op de planeet Lethe.

Wees de Xenomorph te slim af en ontrafel de geheimen van Lethe.
 
Aliens: Dark Descent werpt fans in een vijandige sci-fi-omgeving, waar ze diverse tactische vaardigheden moeten benutten om te overleven in een authentiek Alien-verhaal, vol sinistere geheimen, iconische Xenomorphs en gloednieuwe dreigingen. Duik in de gruwelen en wonderen van Aliens: Dark Descent met een filmachtige, verhalende campaign.
 
Rekruteer en verbeter Colonial Marines voor je eigen squad, dat je in realtime en als één eenheid kunt aanvoeren met de intuïtieve besturing van zowel toetsenbord & muis als controller. Elk commando dat je geeft wordt razendsnel opgevolgd door de marinier die het meest geschikt is voor de situatie, op basis van vaardigheden en uitrusting. Spelers moeten slim te werk gaan om zich veilig een weg door de uitgestrekte, reactieve levels te banen en doelen te voltooien. Wees voorzichtig en houd de gezondheid van elke marinier in de gaten – want wie sneuvelt in de strijd keert nooit meer terug.
 
Aliens: Dark Descent glibbert op 20 juni 2023 naar PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: