Home Gaming Utomik en Lenovo gaan samenwerken om Utomik te brengen naar Lenovo PCs en laptops

Utomik en Lenovo gaan samenwerken om Utomik te brengen naar Lenovo PCs en laptops

by Mark van Truijen

Vanaf volgende maand slaan de wereldwijde gamingsubscriptieservice Utomik.com en de wereldwijde tech-industrieleider Lenovo de handen ineen om de Utomik-app naar geselecteerde Lenovo consumenten-pc’s te brengen via Lenovo.com, op basis van geschiktheid in deze specifieke landen. Nieuwe Lenovo-klanten krijgen gedurende twaalf maanden gratis toegang tot het persoonlijke pc-abonnement en de catalogus van meer dan 1400 games.

Ontdek meer dan het alledaagse met Utomik op Lenovo

Binnen de volgende 2 maanden gaat de samenwerking tussen Utomik.com en Lenovo van start. Klanten in geselecteerde landen binnen de regio Azië-Pacific die in aanmerking komende Lenovo-modellen kopen, kunnen twaalf maanden lang gratis genieten van Utomiks persoonlijke pc-abonnement*. Na ontvangst van de nieuwe Lenovo-apparaten krijgen klanten een e-mail van Utomik met stappen om het abonnement te downloaden en te activeren.

Het abonnement biedt een diverse reeks games voor alle leeftijden, van klassieke titels zoals Atari’s RollerCoaster Tycoon® 2: Triple Thrill Pack tot de veelgeprezen Spiritfarer®: Farewell Edition. Lenovo-klanten hebben ook toegang tot aankomende Day One-releases zoals Elypse en Born of Bread, waardoor hun game-ervaring leuker en gevarieerder wordt

Utomik.com en zijn steeds groeiende catalogus van games biedt partijen zoals Lenovo de mogelijkheid om hun toekomstige klanten een breed scala aan games aan te bieden die ze op hun eigen gemak kunnen genieten. Dankzij het diverse portfolio van Utomik en de snelle downloadtechnologie kunnen gebruikers spelen wat ze willen, wanneer ze maar willen. Door hun gebruikers toegang te kunnen geven tot de diensten van Utomik, profiteren bedrijven van een concurrentievoordeel binnen de branche.

Door samen te werken met Lenovo en nieuwe klanten een gratis abonnement van twaalf maanden aan te bieden, blijft Utomik.com zijn contentpartners een uitgebreid bereik over de hele wereld bieden. Hierdoor kunnen zowel nieuwe als oude contentpartners zich richten op een breder publiek dan ooit tevoren. Bovendien kunnen contentpartners dankzij Utomik.com en de samenwerking met Lenovo nu ook contact leggen met een groter aantal gebruikers van over de hele wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: