That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS Vita, PS3, PS4, Virtual Reality, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Releasedata voor Virtual Reality titels bekend

Vandaag op gamescom heeft Ubisoft® de releasedata van de Virtual Reality titels Eagle Flight, Werewolves Within, en Star Trek: Bridge Crew aangekondigd. Alle drie de titels komen, startend in oktober, naar de PlayStation®VR, Oculus Rift en HTC Vice.

Eagle Flight, ontwikkeld door FunHouse, een afdeling van Ubisoft Montreal, stuurt spelers de lucht in. Spelers vliegen als een adelaar over de historische stad Parijs. Naast de singleplayermodi heeft Eagle Flight de bloedstollende multiplayermodus “Capture the Prey”. In deze modus voelen spelers de ware sensatie en opwinding van een vlucht door de lucht. Eagle Flight wordt op 18 oktober gereleased op de Oculus Rift, komt vervolgens op 8 november naar de PlayStation VR, en komt op 20 december naar de HTC Vive.

Vlieg tussen de sterren, naar plekken waar Virtual Reality nog niet is geweest, metStar Trek™: Bridge Crew, dat ontwikkeld is door Red Storm Entertainment. Wanneer je aan boord komt van het Starfleet schip moet je als lid van de Federation meteen in actie komen. In Star Trek ben je als bemanningslid onderdeel van een team, maar je kunt ook helemaal alleen spelen als kapitein. Star Trek™: Bridge Crew is speciaal ontwikkeld voor VR en geeft je het best mogelijke gevoel van sociale aanwezigheid. Het is vanaf 29 november beschikbaar op alle drie de platformen.

Spelers bevinden zich in Werewolves Within in het middeleeuwse plaatsje Gallowston. Deze game brengt een ouderwets spelletjesavond met vrienden naar Virtual Reality. In de game, ontwikkeld door Red Storm Entertainment, een Ubisoft Studio, proberen spelers te achterhalen wie de weerwolf is die de dorpelingen aanvalt. Elk potje, dat gespeeld wordt door vijf tot acht spelers, is anders. Het ene potje ben je een onschuldige dorpeling en het volgende potje ben jij een weerwolf die de dorpelingen juist op eet. Werewolves Within wordt op 6 december op alle platformen gereleased.

Een week na de digitale releases van Eagle Flight en Star Trek: Bridge Crew is de PlayStation®VR versie van de games ook in retail beschikbaar.

Virtual Reality neemt ook zijn intrede in het arcade-racing universum van Trackmania Turbo. De gratis patch geeft spelers vanaf 8 november de kans om de game te spelen op PlayStation®VR.

Met het aanbod van VR titels deze herfst, gelooft Ubisoft in de sterke potentie van Virtual Reality en hoopt het social gaming uit te breiden met een uniek gevoel van realiteit. Ubisoft’s recente partnership met VR filmbedrijf, SpectreVision, is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van deze opkomende technologie.

Voor meer informatie over Eagle Flight, bezoek http://www.eagleflightgame.com.

Voor meer informatie over Star Trek: Bridge Crew, bezoekhttp://www.startrekbridgecrew.com.

Voor meer informatie over Werewolves Within, bezoek http://www.werewolveswithin.com.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE